Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur

Wie kunnen we helpen?

  • Iedereen die een nieuw huis wil kopen of lagere rente wil betalen
  • die in loondienst is, ook zonder vast contract
  • of ondernemer of ZZP-er is met minimaal 1 jaar 'goede' resultaten

Hypotheek berekenen

Gratis oriëntatiegesprek

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Wie kunnen we helpen?

Met het hypotheekadvies van nu krijg je altijd het beste hypotheekadvies in jouw situatie. Wij zijn er wanneer jij het wil en helpen je altijd persoonlijk. Zo zorgen we dat je snel duidelijkheid hebt en het zó geregeld is

Bij het afsluiten van je hypotheek is het belangrijk om te kijken naar hoe je financiële situatie er nu en in de toekomst uitziet. Daarnaast zijn er veel verschillende hypotheken om uit te kiezen, met allemaal andere voorwaarden. Onze adviseurs helpen jou om de juiste hypotheek te kiezen. 

Ben je een 'starter'?
Koop je voor het eerst een woning dan kun je alleen nog kiezen uit een annuïteitenhypotheek of lineaire hypotheek. De meeste starters kiezen ervoor om samen met een adviseur hun hypotheek samen te stellen en af te sluiten. Super makkelijk, snel en met een videogesprek lijkt het net of de adviseur in jouw woonkamer zit! 

Ben je 'doorstromer' of 'oversluiter'?
Heb je een koopwoning (gehad) en koop je nu een andere woning of wil je je hypotheek oversluiten? Dan kunnen we je alleen helpen als je een nieuwe annuïteiten-, lineaire of aflossingsvrije hypotheek (eventueel in combinatie met een -extra- deel annuïteiten- of lineaire hypotheek) wilt afsluiten. Het is gebleken dat andere hypotheken online afsluiten te complex is en daarom bieden wij bijvoorbeeld geen spaarhypotheek of beleggingshypotheek aan.

Waar moet je verder aan voldoen?

Bij het online afsluiten van je hypotheek gaat alles online, van je aanvraag invullen, het uploaden van documenten en het volgen van je aanvraag. Het is dus handig als je goed met computers kan omgaan.

Bij een standaard hypotheekaanvraag mét advies hoef je verder helemaal niks van hypotheken te weten. Wij helpen je met elke stap in het proces en samen met je adviseur kies je de hypotheek die helemaal bij jou past!

Wil je graag een hypotheek zonder advies afsluiten? Dat is niet voor iedereen weggelegd. Je moet voldoende kennis hebben over hypotheken en je eigen financiële huishouding, om een goede keuze te kunnen maken. Dat vinden wij niet alleen, ook de AFM (Autoriteit Financiële markten) vindt dat. Daarom ben je verplicht om een kennis- & ervaringstoets te maken voordat je een hypotheek afsluit. Deze moet met je met een positief resultaat afronden. Lukt dit niet? Geen probleem, dan helpen we je graag mét advies verder.

Wanneer kunnen we je helaas niet helpen?

Helaas kan Hypotheek24.nl je nog niet in alle situaties helpen. In de volgende situaties kunnen we je niet helpen:

  • Gaat scheiden, maar nog geen vonnis van de rechtbank hebt;
  • Korter dan 3 jaar zelfstandig bent of meer dan 2 ondernemingen hebt of een negatief eigen vermogen zonder inkomensverklaring;
  • Een woning met verlies hebt verkocht en nu met restschuld een andere woning wilt kopen;
  • Een hypotheek voor een woonboot, recreatiewoning of chalet. 

Hulp nodig?

Je kunt bij ons je hypotheek regelen met het hypotheekadvies van nu! Maak eerst een vrijblijvende belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs. In deze afspraak krijg je inzicht in je financiële mogelijkheden, maandelijkse hypotheeklasten en weet je aan het eind of je de woning kunt betalen.