Hypotheek24.nl
Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open van ma t/m vr, 09:00 tot 21:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Voor wie is het geschikt?

Hypotheek24.nl is geschikt voor iedereen die op het punt staat een huis te kopen en veel geld wil besparen op hoge kosten door te kiezen voor een hypotheek zonder advies, ook wel execution only hypotheek genoemd. Om je hypotheek zelf af te sluiten moet je wel goed kunnen inschatten hoe je financiële situatie er nu én in de toekomst uitziet.

We kunnen bemiddelen bij het afsluiten van je hypotheek als je kiest voor een annuïteiten-, lineaire- of aflossingsvrije hypotheek. Andere hypotheekvormen bieden we niet aan.

Ben je een 'starter'?
Koop je voor het eerst een woning dan kun je alleen nog kiezen uit een annuïteitenhypotheek of lineaire hypotheek. Dat maakt het makkelijker en daarom kiest een steeds grotere groep ervoor zelf online zijn hypotheek samen te stellen en af te sluiten zonder hypotheekadvies.

Ben je 'doorstromer' of 'oversluiter'?
Heb je een koopwoning (gehad) en koop je nu een andere woning of wil je je hypotheek oversluiten? Dan kunnen we je alleen helpen als je een nieuwe annuïteiten-, lineaire of aflossingsvrije hypotheek (eventueel in combinatie met een -extra- deel annuïteiten- of lineaire hypotheek) wilt afsluiten. Het is gebleken dat andere hypotheken zelf afsluiten (nu nog) te complex is en daarom bieden wij bijvoorbeeld geen spaarhypotheek of beleggingshypotheek aan.

Waar moet je verder aan voldoen?

Zelf je hypotheek regelen is niet voor iedereen weggelegd. Je moet voldoende kennis hebben over hypotheken en je eigen financiële huishouding, om een goede keuze te kunnen maken. Dat vinden wij niet alleen, ook de AFM (Autoriteit Financiële markten) vindt dat. Daarom ben je verplicht om een kennis- & ervaringstoets te maken voordat je een hypotheek afsluit.

Denk je dat het zelf afsluiten van een hypotheek iets voor jou is? Doorloop dan ons stappenplan om te zien welke hypotheek het beste bij jou past.