Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Wie kunnen we helpen?

  • Iedereen die een nieuw huis wil kopen of lagere rente wil betalen
  • die in loondienst is, ook zonder vast contract
  • of ondernemer of ZZP-er is met 3 jaar 'goede' resultaten

Start met berekenen
Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Wie kunnen we helpen?

Veel mensen doen zo'n beetje alles online. Sta je op het punt om een woning te kopen of wil je besparen op je rente? Hypotheek24.nl is geschikt voor iedereen die online zijn hypotheek wilt regelen, met advies of zelf. 

Bij het afsluiten van je hypotheek is het belangrijk om te kijken naar hoe je financiële situatie er nu en in de toekomst uitziet. Daarnaast zijn er veel verschillende hypotheken om uit te kiezen, met allemaal andere voorwaarden. Onze adviseurs helpen jou om de juiste hypotheek te kiezen. Weet je zelf precies wat je wilt, dan kan je ervoor kiezen om het zelf te doen. 

Ben je een 'starter'?
Koop je voor het eerst een woning dan kun je alleen nog kiezen uit een annuïteitenhypotheek of lineaire hypotheek. Dat maakt het makkelijker en daarom kiest een steeds grotere groep ervoor online zijn hypotheek samen te stellen en online af te sluiten.

Ben je 'doorstromer' of 'oversluiter'?
Heb je een koopwoning (gehad) en koop je nu een andere woning of wil je je hypotheek oversluiten? Dan kunnen we je alleen helpen als je een nieuwe annuïteiten-, lineaire of aflossingsvrije hypotheek (eventueel in combinatie met een -extra- deel annuïteiten- of lineaire hypotheek) wilt afsluiten. Het is gebleken dat andere hypotheken online afsluiten (nu nog) te complex is en daarom bieden wij bijvoorbeeld geen spaarhypotheek of beleggingshypotheek aan.

Waar moet je verder aan voldoen?

Bij het online afsluiten van je hypotheek gaat alles online, van je aanvraag invullen, het uploaden van documenten en het volgen van je aanvraag. Het is dus handig als je goed met computers kan omgaan.

Het afsluiten van een hypotheek zonder advies is niet voor iedereen weggelegd. Je moet voldoende kennis hebben over hypotheken en je eigen financiële huishouding, om een goede keuze te kunnen maken. Dat vinden wij niet alleen, ook de AFM (Autoriteit Financiële markten) vindt dat. Daarom ben je verplicht om een kennis- & ervaringstoets te maken voordat je een hypotheek afsluit.

Wanneer kunnen we je helaas niet helpen?

Helaas kan Hypotheek24.nl je nog niet in alle situaties helpen. In de volgende situaties kunnen we je niet helpen:

  • Meerdere woningen op je naam hebt;
  • Gaat scheiden, maar nog geen vonnis van de rechtbank hebt;
  • Korter dan 3 jaar zelfstandig bent of meer dan 2 ondernemingen hebt of een negatief eigen vermogen;
  • Een woning met verlies hebt verkocht en nu met restschuld een andere woning wilt kopen;
  • Een hypotheek voor een beleggingspand, woonboot, recreatiewoning of chalet. 

Heb je nog vragen of hulp nodig? Maak dan een gratis belafspraak met een van onze hypotheekexperts.