Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Hypotheek afsluiten zonder advies


✔ Start met hypotheekrente vergelijken

✔ Bereken je hypotheek

✔ Sluit direct af voor 1.000 euro.

Hypotheek berekenen
Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Waarom zou je een hypotheek zonder advies afsluiten?

Steeds meer mensen willen hun hypotheek zonder advies afsluiten. En dat is logisch want het kiezen van de juiste hypotheek is vaak niet meer zo moeilijk als het vroeger was en je bespaart op deze manier veel onnodige kosten. Als starter kan je bijvoorbeeld nog maar kiezen voor twee hypotheekvormen. En bijna iedereen kiest daarbij voor de zelfde vorm, een annuïteitenhypotheek. 

Hoe werkt het? 

Als je je hypotheek zonder advies afsluit dan krijg je dus geen duur hypotheekadvies. Samen met je eigen hypotheekcoach ga je door het stappenplan om je hypotheek te kiezen, te vergelijken en af te sluiten. Je bespaart daardoor tot wel 2.000 euro op de kosten van een dure hypotheekadviseur. Wil jij liever zekerheid bij het maken van je keuze en de mogelijkheid hebben om jouw situatie te bespreken met een hypotheekexpert? Kies dan voor een snel, voordelig en persoonlijk hypotheekadvies.

Wil jij een hypotheek afsluiten zonder dat je hypotheekadvies krijgt? Dan ben je bij Hypotheek24.nl aan het juiste adres. Bij Hypotheek24 kan je je hypotheek dus samen met je persoonlijke hypotheekcoach afsluiten zonder advies. Dit wordt execution only genoemd.

Hoe werkt het afsluiten van een hypotheek zonder adviseur?

Om je hypotheek zonder tussenkomst van een adviseur af te sluiten moet je wel een beetje verstand hebben van financiële zaken. Om die reden is het verplicht een kennis- en ervaringstoets af te leggen.
Wanneer je voor de test een voldoende scoort en ervoor kiest je hypotheek zonder advies af te sluiten, geef je op Hypotheek24.nl jouw voorkeuren aan met betrekking tot je hypotheek. Denk daarbij onder andere aan:

Hypotheek24.nl vraagt de hypotheek van jouw keuze vervolgens bij de geldverstrekker voor je aan en je eigen hypotheekcoach ondersteunt je van aanvraag tot aan het passeren bij de notaris.

Heb je vragen over welke hypotheek het beste bij jouw situatie past, de laagste maandlasten heeft en of je bijvoorbeeld wel in aanmerking komt voor de hypotheek? Maak dan een gratis belafspraak met een van onze hypotheekexperts. 

Kosten hypotheek zonder adviseur

Bij Hypotheek24.nl sluit je je hypotheek al af voor maar 1.500,- euro. Doordat een adviseur je al snel tussen de 2500 en 3500 euro kost, kun je een hoop geld besparen door het zelf te doen.