Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 10.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,4 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,4 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Sander
Amstelveen
*****
30-04-2015
Person profile
Sander
Amstelveen

Pluspunten
Goede en snelle service. Alles helder en duidelijk. Goede communicatie.

Verbeterpunten
Geen verbeterpunten, alles was goed.

Sander beveelt Hypotheek24.nl aan!

Hugo
Rijen
*****
30-04-2015
Person profile
Hugo
Rijen

Pluspunten
Heel fijn samenwerken. De procedure is van het begin duidelijk. Ik kreeg ook telkens dezelfde contactpersoon, wat ik ook prettig vind. Vragen van mijn kant werden altijd direct beantwoord. Vragen stellen kan via telefoon, mail of chat. Super!

Hugo beveelt Hypotheek24.nl aan!

T.C&W.G
Nijmegen
*****
29-04-2015
Person profile
T.C&W.G
Nijmegen

Pluspunten
Onze ervaringen met hypotheek24 zijn erg goed, we twijfelden om zelf een hypotheekaanvraag te doen en hebben daar geen moment spijt van gekregen. Ze zijn ontzettend doelgericht, professioneel, snel en uiterst vriendelijk. Dailey en Matthijs (en wellicht alle die we missen) hebben ons zeer vakkundig en vriendelijk te woord gestaan en te hulp geschoten bij problemen. Ik was altijd welkom met vragen en kreeg niet het idee dat het vervelend was (ondanks dat ik mijzelf vervelend zou vinden als ik zo vaak vragen kreeg). Al met al was onze hele aanvraag in 12 dagen geregeld.

Dikke 10!

Verbeterpunten
Online dossier beter updaten wellicht, maar dit is een minimaal verbeterpuntje.

T.C&W.G beveelt Hypotheek24.nl aan!

GC
Delft
*****
28-04-2015
Person profile
GC
Delft

Pluspunten
Snelle reacties, duidelijke communicatie en verwachtingen zijn goed gemanaged. Binnen 3 weken was alles geregeld!

Verbeterpunten
De vragenlijst die vooraf ingevuld dient te worden ten aanzien van de kennis over hypotheek(vormen) kan nog eens kritisch nagelezen worden. Sommige vragen zijn op meerdere manieren te interpreteren of meerdere antwoorden zijn (taalkundig) waar, terwijl er slechts één keuze te maken is.

GC beveelt Hypotheek24.nl aan!

DS
Utrecht
*****
27-04-2015
Person profile
DS
Utrecht

Pluspunten
Snel, duidelijk, vriendelijk, klantgericht, goede prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal, kan ik iedereen aanraden!

DS beveelt Hypotheek24.nl aan!

Patricia
Breda
*****
23-04-2015
Person profile
Patricia
Breda

Pluspunten
No nonsens. Ze communiceren snel en in duidelijke heldere taal. Persoonlijke benadering. Waarom zou je veel betalen voor een adviseur als je weet wat voor hypotheek je wil? Ik heb precies gekregen wat ik van een bemiddeling verwacht.

Verbeterpunten
Geen

Patricia beveelt Hypotheek24.nl aan!

Thomas
Amersfoort
*****
22-04-2015
Person profile
Thomas
Amersfoort

Pluspunten
Uitstekende inzet

Thomas beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ad de Krom
Steenbergen
*****
22-04-2015
Person profile
Ad de Krom
Steenbergen

Pluspunten
Voor vragen waren medewerkers direct telefonisch beschikbaar om deze antwoorden.
Goede hypotheekverstrekker voor mensen die al weten wat ze willen en geen behoefte hebben aan een uitleggesprek van een paar uur.

Verbeterpunten
Wellicht beter aangeven wat totale kosten zullen zijn voor afsluiten hypotheek, b.v. kosten taxatie huidige woning, notariskosten en extra kosten voor afsluiten hypotheek voor zelfstandige.

Ad de Krom beveelt Hypotheek24.nl aan!

GLS
Schoonebeek
*****
20-04-2015
Person profile
GLS
Schoonebeek

Pluspunten
Vakkundige mensen die je met raad en daad bijstaan.
Zeer goede communicatie; je wordt goed op de hoogte gehouden van ieder stapje in het proces.
Vriendelijke mensen en een prettige mailwisseling.
Een aanrader voor iedereen die weet wat hij wil.

Verbeterpunten
geen

GLS beveelt Hypotheek24.nl aan!

Timo Stoffels
Deventer
*****
20-04-2015
Person profile
Timo Stoffels
Deventer

Pluspunten
snelle reactie op mail en vragen, vriendelijk en correct! persoonlijke benadering erg tevreden!

Verbeterpunten
geen verbeterpunten!

Timo Stoffels beveelt Hypotheek24.nl aan!