Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 10.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,4 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,4 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Rewin
Amstelveen
*****
07-09-2015
Person profile
Rewin
Amstelveen

Pluspunten
De website was overzichtelijk en alles was duidelijk. Mijn documenten werden snel goedgekeurd. Indien iets ontbrak werd ik gebeld om de aanvullende documenten aan te leveren. Er was tijdens het proces een moment waarbij ik telefonisch niet goed te woord werd gestaan. Desbetreffende medewerker was niet op de hoogte dat een leveringsakte en hypotheekakte bij verschillende notarissen kon plaatsvinden. Na een mailtje te sturen dat ik niet de correcte voorlichting heb gekregen heeft Martijn van der Zee mij zeer goed geholpen. Hij heeft het in orde gemaakt. Daarnaast kon ik geen uitstel krijgen van de passeerdatum. Toen heeft hij ervoor gezorgd dat mijn stukken met spoed werden goed gekeurd. TOP!

Verbeterpunten
1. Voor starters zou het handig zijn als jullie aangeven welke doorlooptijden er in een voorlopig koopcontract vermeld moet worden.
2. Als medewerkers niet op de hoogte zijn, later erop terug komen. Niet zomaar iets zeggen. Hierdoor heb ik onnodig extra werk moeten doen. Martijn van der Zee heeft dit wel correct hersteld!

Rewin beveelt Hypotheek24.nl aan!

ontevreden klant
Amsterdam
*****
06-09-2015
Person profile
ontevreden klant
Amsterdam

Pluspunten
- mooie website

Verbeterpunten
Hypotheek24 heeft mijn dossier verprutst.

Verkeerde informatieverstrekking, collega`s die niet goed samenwerken waardoor fouten en vertragingen ontstaan in de dossierbehandeling, het niet nakomen van gemaakte afspraken en toezeggingen, telefonisch onbereikbaar zijn, niet reageren op terugbelverzoeken etc. Zo maar een greep uit alle negatieve ervaringen die ik heb met Hypotheek24.

Doordat mijn dossier weken lang op de plank is blijven liggen kon de offerte met het rentepercentage dat ik ruim op tijd had aangevraagd in eerste instantie niet meer worden verstrekt en heeft de verkoper van de woning gezien het groeiende wantrouwen in Hypotheek24 de verkoop bijna geannuleerd. Uiteindelijk heb ik, zij het met grote vertraging en met de nodige woordenwisselingen, alsnog de aangevraagde hypotheek gekregen, echter zit ik tot op heden nog met diverse schadeposten opgezadeld als gevolg van oa de grove wanprestatie van Hypotheek24.

Binnenkort zal er op Tros Radar een uitgebreid verslag volgen over mijn bevindingen waarbij zelfs de integriteit van Hypotheek24 aan de kaak zal worden gesteld, mocht er op zeer korte termijn geen gepaste oplossing komen.

Het is overigens opvallend dat er op deze beoordelingssite voornamelijk positieve ervaringen staan (dan wel negatieve ervaringen van dezelfde auteurs na enkele weken ineens veranderen in positieve ervaringen), terwijl het op de Facebookpagina regent van de klachten van mensen met soortgelijke negatieve ervaringen.

ontevreden klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
*****
04-09-2015
Person profile
Klant
-

Pluspunten
Makkelijk
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Duidelijk process te doorlopen

Verbeterpunten
Betere feedback terug naar klanten

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Rens
Groesbeek
*****
03-09-2015
Person profile
Rens
Groesbeek

Pluspunten
Erg vriendelijk,zeer persoonlijk en heel begaan,de site hypotheek24 was eenvoudig, overzichtelijk en gewoon heel duidelijk voor mij, ik beveel hypotheek 24 iedereen aan

Verbeterpunten
De duur van de hypotheek aanvraag , had voor mijn gevoel wel wat vlotter gekunt

Rens beveelt Hypotheek24.nl aan!

Pieter
2e Exloërmond
*****
02-09-2015
Person profile
Pieter
2e Exloërmond

Pluspunten
Info is goed, stappenplan is duidelijk maar moet precies en nauwkeurig ingevuld worden. Gezien de kosten een aanrader.

Verbeterpunten
Wat Jan goedkeurt, keurt Marie soms af.
Bij inkomen staat pensioen niet bij.

Pieter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Peter
Groningen
*****
01-09-2015
Person profile
Peter
Groningen

Pluspunten
Het uploaden en beoordelen van alle documenten gaat overzichtelijk via de website. Dankzij het overzicht is de huidige status goed te volgen.

Dit is de goedkoopste oplossing als je zelfstandig een eenvoudige startershypotheek wilt regelen.

Verbeterpunten
Offerteaanvraag liet op zich wachten door 'fout in het systeem'. Als klant moet je zelf initiatief (blijven) nemen om de voortgang te bewaken.

Peter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Titia en Frits
*****
26-08-2015
Person profile
Titia en Frits
-

Pluspunten
Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van hypotheek 24.
Wij hebben, voordat we besloten om het oversluiten van onze hypotheek met hypotheek 24 te regelen, verschillende adviseurs om een offerte gevraagd. De advieskosten lagen bij al die adviseurs tussen de €2000 en €3000 terwijl de informatie die je aan die adviseurs ten behoeve van de geldverstrekker moet leveren en de bijkomende kosten (taxatierapport, notaris en eventueel boeterente) hetzelfde zijn. Een aanrader voor iedereen die weet wat zij/hij wil.

Verbeterpunten
Wij gaan er vanuit dat deze dienstverleners prima in staat zijn om hun bedrijfsprocessen langzaam maar zeker te optimaliseren.

Titia en Frits beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bas
Heerlen
*****
26-08-2015
Person profile
Bas
Heerlen

Pluspunten
- Documenten kunnen makkelijk en gestructureerd ge-upload worden
- Duidelijk overzicht van de status
- Vriendelijk personeel
- Goed & snel bereikbaar
- Persoonlijke en individuele inzet. Hetgeen er in ieder geval toe geleid heeft dat het Finaal akkoord eerder afgegeven werk zodat ik de akte tijdig kan passeren.
- Laag tarief voor afhandeling

Verbeterpunten
Geen opmerkingen...ga zo door!

Bas beveelt Hypotheek24.nl aan!

John en Wilma
Purmerend
*****
25-08-2015
Person profile
John en Wilma
Purmerend

Pluspunten
Hallo medewerkers van hypotheek 24 .
John en zijn erg blij en verrast met de snelle afhandeling van onze hypotheek echt top.
Enorm bedankt.
John en Wilma verhoef

Verbeterpunten
Verbeter punten punten hebben wij niet

John en Wilma beveelt Hypotheek24.nl aan!

Kees
*****
25-08-2015
Person profile
Kees
-

Pluspunten
Duidelijk proces dat stapsgewijs wordt doorlopen. Het uploaden van documenten is overzichtelijk en werkt erg eenvoudig. Bij het goedkeuren van documenten en overgang naar de volgende processtap krijg je automatisch bericht.

Verbeterpunten
In ons geval zat er flink wat tijd tussen de offertedatum van de geldverstrekker en het moment dat Hypotheek24 ons over deze processtap informeerde. Daardoor kwamen we buiten onze schuld in tijdnood (reactietermijn)

Kees beveelt Hypotheek24.nl aan!