Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 10.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,4 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,4 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Martijn
Utrecht
*****
29-05-2015
Person profile
Martijn
Utrecht

Pluspunten
- Helder wat ze kunnen en wat ze doen
- Veruit, echt veruit goedkoper dan een adviseur en minstens zo behulpzaam
- Altijd een vlotte reactie, Dailey heeft me supergoed geholpen en deed meer dan ik had verwacht (bijvoorbeeld alle contacten met de bank en een aangepaste offerte voor me aanvragen toen er iets gewijzigd moest worden)
- Alles was in vier weken rond, van online aanvraag tot hypotheek bij de notaris
- Geniale uitkomst voor iedereen die zelf zijn zaken kan regelen
- Als ik een 10+ zou kunnen geven, zou ik dat ook doen

Verbeterpunten
- Het is zou goed zijn om specifieker aan te geven dat heel gecompliceerde aanvragen misschien beter af zijn met persoonlijk advies, zo houden ze vooral hun doelgroep (= eenvoudige gevallen) over.

Martijn beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jan
Volendam
*****
26-05-2015
Person profile
Jan
Volendam

Pluspunten
Goede service
Personeel heeft kennis van zaken
Vlotte afhandeling hypotheek
Telefonisch prima bereikbaar

Verbeterpunten
Betere informatie inzake Overlijdensrisicoverzekering. In het vervolgtraject bleek dat het rentepercentage met 0.1% werd verhoogd omdat de ORV niet bij Argenta (de financier) afgesloten werd.

Jan beveelt Hypotheek24.nl aan!

D
Amsterdam
*****
22-05-2015
Person profile
D
Amsterdam

Pluspunten
Korte lijnen, helder, praktisch en betrokken. Dus professioneel en prettig. Absoluut aan te bevelen.

D beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
*****
20-05-2015
Person profile
Klant
-

Pluspunten
Het lijkt adequaat en duidelijk op de site
Ze zijn vriendelijk en doen hun best om de klant tegemoet te komen

Verbeterpunten
Trage afhandeling.
Doen niet wat ze beloven -niet 1 keer maar 3 keer !
Waarschijnlijk overbelast.
Te veel geautomatiseerd met berichtgeving, te weinig op de persoon gericht.Daardoor onnodige reacties en vragen mijnerzijds.
Vakkennis kan beter.Komt waarschijnlijk door jonge bezetting.

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

David
Het Gooi
*****
18-05-2015
Person profile
David
Het Gooi

Pluspunten
Goede en duidelijke website. Offerte-aanvraag en verdere afhandeling is zeer vlot en professioneel verlopen. Telefonisch goed bereikbaar en een uitstekende service. Voor iedereen die enig verstand heeft van hypotheken en geen al te ingewikkelde situatie heeft, echt een aanrader. Vele malen goedkoper dan de gigantische tarieven bij banken of adviseurs.

Verbeterpunten
Een online / telefonische hypotheek advies service als aanvulling zou goed zijn.

David beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
Amsterdam
*****
18-05-2015
Person profile
Klant
Amsterdam

Pluspunten
Mits je zelf voldoende voorwerk doet en je goed informeert over de verschillende aspecten van het afsluiten van een hypotheek is Hypotheek24 een prima optie, betaalbaar en efficiënt.
De bereikbaarheid is heel goed en er wordt ook goed meegedacht.
Wel is het zo dat je maar één hypotheekofferte tegelijk kunt aanvragen via Hypotheek24, dus als je verwacht dat je moeilijk de hypotheek die je nodig hebt kunt krijgen is het misschien handig even verder te kijken.

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Stephan
Maastricht
*****
11-05-2015
Person profile
Stephan
Maastricht

Pluspunten
Fijn om de mogelijkheid te hebben om zelf de hypotheek te regelen. De site geeft goed weer wat mogelijk is qua aanschaf en financiering.

Goede bereikbaarheid via telefoon en chat.

Verbeterpunten
Het is voorgekomen dat via de chat mij iets anders werd verteld qua voorwaarden van een hypotheek dan dat werkelijk de realiteit was. Daarom is het van belang om zelf ook goed alles minimaal 2x door te lezen.

Stephan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Hessel
Amsterdam
*****
06-05-2015
Person profile
Hessel
Amsterdam

Pluspunten
Prima service, altijd direct antwoord op emails.

Hessel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Petra
Groningen
*****
04-05-2015
Person profile
Petra
Groningen

Pluspunten
Alles werd snel verwerkt, goede communicatie, vaak of altijd dezelfde medewerker, lage kosten! Top!

Petra beveelt Hypotheek24.nl aan!

Raymond
Huizen
*****
01-05-2015
Person profile
Raymond
Huizen

Pluspunten
Zeer duidelijke communicatie.
Zeer goed bereikbaar zowel telefonisch als email.
Altijd vlotte reactie op vragen.

Verbeterpunten
Geen

Raymond beveelt Hypotheek24.nl aan!