Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 10.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,4 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,4 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Matthijs
Oosterhout
*****
09-10-2015
Person profile
Matthijs
Oosterhout

Pluspunten
Overzichtelijke website.
Je krijgt wat je beloofd wordt behulpzaam contact via mail en telefoon

Verbeterpunten
- Je kunt niet zien wat je geupload hebt en oor je het weet verstuur je het verkeerde document.
- Je kunt niet reageren op commentaar hypotheek 24 plaatst bij afgekeurde stukken.
- een goed stuk werd helaas de eerste keer afgekeurd
- Mijn aanvraag werd wat vertraagd door dat ik een privatelease auto rijd. De eerste reactie van hypotheek 24 was dat de auto per direct weg moest om de hypotheek te kunnen krijgen.
Na telefonisch overleg kon eerst het contract naar de hypotheek verstrekker en was het uiteindelijk geen probleem.

Matthijs beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ruud
Utrecht
*****
08-10-2015
Person profile
Ruud
Utrecht

Pluspunten
Goede communicatie en snelle afhandeling. Fijn dat zowel per email als telefoon gecommuniceerd wordt. Betrokken medewerkers die begrijpen hoe belangrijk het is duidelijk geinformeerd te worden. De vragenlijst om te checken of deze manier van hypotheek aanvragen geeft vertrouwen, want de vragen waren niet al te makkelijk. Geeft goed inzicht in of het verstandig is het allemaal zelf te kiezen. En dat alles voor een prima prijs.

Verbeterpunten
Het bedragenoverzicht aan het begin van het programma is wat onduidelijk. Vooral het hoge bedrag van de totale kosten geeft wat verwarring, is mij niet helemaal duidelijk hoe die optelsom gemaakt wordt.

Ruud beveelt Hypotheek24.nl aan!

Marcel
Zeist
*****
08-10-2015
Person profile
Marcel
Zeist

Pluspunten
- Snelle service
- Goed bereikbaar
- In verhouding met andere hypotheek verstrekkers goedkoop
- Duidelijk

Marcel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Guus
Haarlem
*****
08-10-2015
Person profile
Guus
Haarlem

Pluspunten
- Korte lijnen
- Eenvoudige aanvraag hypotheek
- Lage kosten
- Zelf inzicht voortgang dossier

Verbeterpunten
- Geen.

Guus beveelt Hypotheek24.nl aan!

Colin
Utrecht
*****
05-10-2015
Person profile
Colin
Utrecht

Pluspunten
De aanpak, opbouw/stappenplan van de website, terugkoppeling in geval van berichten/vragen

Verbeterpunten
Aanleveren offerte op de manier waarop je zelf ook weer kan terug geven. Onderteken digitaal faciliteren.

Colin beveelt Hypotheek24.nl aan!

Wendy
Hoeven
*****
29-09-2015
Person profile
Wendy
Hoeven

Pluspunten
Laagdrempelig zelf in je Hypotheekdossier uploaden.
Lage kosten

Verbeterpunten
Veel doe het zelf, veel wisselende medewerkers die aan het dossier werken ( en van elkaar niet weten wie waar mee bezig is). Later toezegging gehad dat 1 medewerker nu het dossier onder zijn hoede had ( bleek slechts 1 week zo te zijn). Slechte opvolging, na indienen van de aanvraag bleek er een fout richting de verzending naar de bank te zijn opgetreden, we moesten zelf blijven bellen hoe de stand van zaken is.
Elk contact werd gezegd...over 2 dagen heeft u meer documenten... En na 3 dagen nog geen helderheid, weer bellen, weer de toezegging 2 dagen.

Inmiddels bijna 2 maanden na het aanvragen van de offerte, eindelijk offerte ontvangen, moeten er weer dagelijks mails volgen van documenten die weer moeten worden geüpload.
Weinig geefficient.
Slecht interne communicatie.

Wendy beveelt Hypotheek24.nl aan!

Coen
Zwaag
*****
29-09-2015
Person profile
Coen
Zwaag

Pluspunten
Kosten in balans met de arbeid (in vergelijking tot bb hypotheker)
Snelle opvolging van vragen en terugkoppeling documenten

Verbeterpunten
Sommige documenten wist ik niet 1,2,3 te duiden, ook niet in welke vorm het opgeleverd moest worden.
Taxatie stond onterecht als optioneel in de flow
Alleen bruto kosten zichtbaar bij het rekenvoorbeeld als er meerdere hypotheek delen waren

Coen beveelt Hypotheek24.nl aan!

tonnie
drouwen
*****
24-09-2015
Person profile
tonnie
drouwen

Pluspunten
goedkoop,adequaat

tonnie beveelt Hypotheek24.nl aan!

Karin
Goes
*****
21-09-2015
Person profile
Karin
Goes

Pluspunten
Goedkoop.
Vriendelijke klantenservice
Zelf goed overzicht tijdens proces.

Verbeterpunten
Wisselende contactpersonen, waardoor niet iedereen even geinformeerd leek te zijn over de casus.
Belangrijke e-mails kwamen regelmatig niet bij ons aan.
Zelf moet je er achter aan blijven zitten, anders gaat het erg traag.

Karin beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sylvia
Heerlen
*****
17-09-2015
Person profile
Sylvia
Heerlen

Pluspunten
Ik heb de dienstverlening vanuit Hypotheek24.nl als zeer positief ervaren. De website was compleet en overzichtelijk, duidelijk stappenplan. Mijn documenten werden snel goedgekeurd. Indien iets ontbrak of onduidelijk was werd ik gebeld om de aanvullende documenten aan te leveren. Speciale dank aan Esther, zij heeft mij gedurende het hele traject goed begeleid, geinformeerd en terug gekoppeld betreffende statussen en beoordelingen.
Het gehele traject heeft 6 weken geduurd.

Sylvia beveelt Hypotheek24.nl aan!