Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 10.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,4 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,4 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Frank Vincken
Brunssum
*****
02-11-2015
Person profile
Frank Vincken
Brunssum

Pluspunten
Ze reageren heel snel per telefoon of per email als er aanvullende verzoeken zijn om iets extra up te loaden. Het personeel doet hun uiterste best om je zo snel mogelijk goed door het proces te loodsen. De tips die ze geven zijn 2 the point. De prijs kwaliteit verhouding van dit bedrijf is heel goed. Vooral starters kunnen hiermee veel geld uitsparen.

Verbeterpunten
Mijn eerste werkgeversverklaring was niet goed genoeg. Ik heb daarna nog 3 maal een aangepaste verklaring moeten opsturen. Als ze mij van tevoren precies hadden aangegeven wat hierop had moeten staan had dit in een keer gekund. Een tip is om een voorbeeld van hoe de werkgeversverklaring er precies uit moet ziet op te nemen. Ook voorbeelden van andere documenten in een checklist opnemen zou goed helpen.

Frank Vincken beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jorg
Nijmegen
*****
02-11-2015
Person profile
Jorg
Nijmegen

Pluspunten
Makkelijke communicatie via mail/chat/telefoon.
Prijs kwaliteit verhouding uitstekend.

Jorg beveelt Hypotheek24.nl aan!

Hans
Lobith
*****
29-10-2015
Person profile
Hans
Lobith

Pluspunten
Op 20 september 2015 ben ik begonnen om via Hypotheek24 een nieuwe hypotheek af te sluiten. Op 29 oktober 2015 kreeg bericht van Hypotheek24 dat de alles rond is en ter ondertekening bij de notaris ligt.
Door te Googelen ben ik bij Hypotheek24 terecht gekomen. Het zelf “verdienen” van de hypotheekkosten (± € 4.500,-), die anders door de geldverstrekker in rekening worden gebracht, sprak me erg aan. Door Hypotheek24 is stapsgewijs de hypotheekaanvraag opgezet. Door deze goed te lezen en zelf de juiste documenten aan te leveren kom je door de vragen voor de hypotheekaanvraag heen.
De “Kennis- en ervaringstoets” is goed te maken. Lees de vragen goed door en neem de tijd voor de beantwoording.
Door Hypotheek24 gestelde vragen zij helder en duidelijk. Ook de communicatie via chat gaat prima.
Kortom Hypotheek24 regelt de zaken goed, hebben een heldere en duidelijke communicatie en de service is uitstekend. Ik heb nog nooit zo snel € 4.500,- verdiend.

Hans.

Verbeterpunten
Vooral zo door gaan. Maar niet inslapen.

Hans beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ismail
Den Haag
*****
28-10-2015
Person profile
Ismail
Den Haag

Ismail beveelt Hypotheek24.nl aan!

Adam
Amsterdam
*****
26-10-2015
Person profile
Adam
Amsterdam

Pluspunten
Wat ik persoonlijk als meest sterke punt heb ervaren was de snelle communicatie. In mijn geval werd er telkens binnen 24 uur gereageerd (telefonisch of per mail) op vragen en opmerkingen. Tevens werd ik telefonisch altijd vriendelijk te woord gestaan.

De digitale omgeving waar alle stukken geüpload dienden te worden was overzichtelijk en daardoor prettig in het gebruik.

Adam beveelt Hypotheek24.nl aan!

Xander
Leiden
*****
22-10-2015
Person profile
Xander
Leiden

Pluspunten
Duidelijke website. Snelle feedback waardoor de voortgang van de hypotheek aanvraag geen onnodige vertraging oploopt. Goed bereikbaar voor toelichting op de status van de aanvraag.

Xander beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ronald
Hoogland
*****
22-10-2015
Person profile
Ronald
Hoogland

Pluspunten
duidelijke website, alle stappen van het proces van de aanvraag van je hypotheek is goed te volgen. Via mail wordt je goed op de hoogte gehouden van waar je bent en wat er nog van je verwacht wordt.
Het is even veel scannen , en opzoeken van papieren maar voor een zo'n grote kosten besparing is die 2 uur extra thuis werk een aanrader.
telefonisch goed bereikbaar en snelle beantwoording van mails

Verbeterpunten
Het is niet altijd even duidelijk waarom een bank/hypotheek verstrekker documenten afwijst en wat er gevraagd wordt.

Ronald beveelt Hypotheek24.nl aan!

Wouter
Utrecht
*****
21-10-2015
Person profile
Wouter
Utrecht

Pluspunten
Website heel gebruiksvriendelijk en duidelijk.
Snel contact kunnen krijgen waar nodig was.

Verbeterpunten
Liepen een stukje harder na telefonisch contact hebben, alles was daarna snel geregeld.

Wouter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Karel
Ridderkerk
*****
19-10-2015
Person profile
Karel
Ridderkerk

Pluspunten
De chat mogelijkheid verliep perfect en goede hulp en tips tijdens uploaden van documenten. Prettig personeel om mee te werken.

Karel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Zoltan
Den Haag
*****
16-10-2015
Person profile
Zoltan
Den Haag

Pluspunten
Hypotheek24 is simply the best and cheapest mortgage advisor in the Netherlands. Our case was handle by Aniek, who did a perfect job. She managed to arrange our mortgage application within two weeks taking us through the complex application process and paper work step-by-step. She continuously updated us on the status of our application and called us immediately whenever something papers were missing or the status of our application is updated.
In general I would recommend Hypotheek24 to anyone, who needs a mortgage. They are not only cheap, but they provide the best service.

Verbeterpunten
No negative points!

Zoltan beveelt Hypotheek24.nl aan!