Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 17:00)

Goudshof

Optimaal genieten van het leven

Ontdek de mogelijkheden

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Nieuwbouwprojecten AM - Hypotheek24.nl

Hou je van alles wat het leven te bieden heeft? En wilt u hier optimaal van genieten? Dan is de nieuwbouw locatie Goudshof in Gouda iets voor jou. Deze kleine en intieme nieuwbouwwijk bestaat uit 110 appartementen, 25 ruime eengezinswoningen en één fraaie twee-onder-één-kapwoningen met alles wat je wenst op loopafstand.

Hypotheek24: dé project hypotheekadviseur van Goudshof

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het kopen van een nieuwbouwwoning. Als projectpartner kent Hypotheek24 de ins en outs van dit nieuwbouwproject als geen ander. Heb je vragen? Stel ze ons! We kijken graag mee wat de mogelijkheden zijn.

Wonen in het Goudshof

Goudshof wordt gerealiseerd achter het monumentale St. Jozefpaviljoen, aan de rand van de binnenstad van Gouda. Hier vindt je de rust en het groen van een fijne buitenwijk, maar ook de dynamische binnenstad met al z’n faciliteiten binnen handbereik. Goudshof biedt je het beste van twee werelden. Hier kun je wonen precies zoals je leeft! Het plangebied van Goudshof omvat het terrein dat wordt begrensd door de Graaf Florisweg, de Graaf Adolfstraat, de Jan van Beaumontstraat en de Dillenburgsingel.

In deelplan ‘Goudstuin’ vind je de eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen. In de tuin van het St. Jozefpaviljoen worden diverse woningtypes gerealiseerd. Je hebt keuze uit riante eengezinswoningen en herenhuizen met een woonoppervlakte van circa 125 tot ruim 160 m² of één fraaie twee-onder-één-kapwoning (circa 172 m²).

De riante eengezinswoningen in het plan zijn ideaal als je naast de ruimte in jouw woning ook graag in je eigen tuin bent. Een boek lezen op de loungebank, jouw eigen moestuin opzetten of een BBQ voor vrienden en familie? Deze woningen zijn hier uitermate geschikt voor. De auto parkeer je op een van de parkeerplekken nabij jouw woning.

Beschikbaarheid

De prognose is om begin 2021 te starten met de verkoop van 25 eensgezinswoningen in het deelgebied Goudstuin. Meld je hier aan om op de hoogte gehouden te worden voor dit project.

Hypotheek bij nieuwbouw

De aankoop van een nieuwbouwwoning verloopt net iets anders dan het kopen van een bestaande woning. Allereerst zijn er een aantal grote voordelen:

  • Je kunt de inrichting geheel zelf bepalen, denk aan keuken, badkamer, vloer en tuinaanleg
  • Je betaalt geen overdrachtsbelasting, makelaarskosten of taxatiekosten
  • Je hebt geen last van achterstallig onderhoud
  • Lage onderhoudskosten in de eerste jaren
  • Lagere energierekening door de moderne milieuwetgeving

Er komen wel wat extra kosten kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanleg van de tuin, het plaatsen van een keuken of het leggen van de vloeren. Vaak bedragen deze kosten zo’n 9% van de koopprijs. Daarnaast kan je te maken krijgen met bouwrente. 

Bij nieuwbouw gaat de hypotheek in zodra jij naar de notaris gaat om de woning aan te kopen. Dit betekent dat je vanaf dag 1 de volledige maandelijkse aflossing moet betalen. Daarnaast betaal je rente over je hypotheek. Hierbij wordt gekeken naar het verschil tussen het hypotheekbedrag en het openstaande bedrag in je bouwdepot. Hoe verder je de bouw in gaat, hoe hoger je maandbedrag wordt. 

Bij nieuwbouw is het belangrijk om goed naar een aantal voorwaarden te kijken, zoals de geldigheid van je offerte, de looptijd van het bouwdepot en de hoogte van de rentevergoeding. Geen zorgen, onze adviseurs helpen je om het perfecte nieuwbouwproduct te kiezen!

Koop jij straks jouw droomhuis in het Goudshof in Gouda? Ontdek de mogelijkheden!

Bereken jouw nieuwbouwhypotheek

Kosten nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning gaat altijd met een aantal kosten gepaard. Eerder hadden we het al even over de aankoopkosten inclusief koopsom, de bouwrente en de kosten aan het huis.

Daarnaast zijn er de kosten voor het hypotheekadvies. Een hypotheek afsluiten met hypotheekadvies kan bij Hypotheek24 al vanaf 1.500 euro.  

Ten slotte zijn er nog de notariskosten. In het geval van nieuwbouw heb je vaak alleen een hypotheekakte nodig.  Ben je op zoek naar een goede en betaalbare notaris bij jou in de buurt? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes op via deGoedkoopsteNotaris.nl

Meer weten? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek met een van onze hypotheekadviseurs