Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 17:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Meerveld
Hoogezand
*****
24-12-2015
Person profile
Meerveld
Hoogezand

Pluspunten
Vanaf het moment van mijn online hypotheek-offerte aanvraag bij Hypotheek24.nl is de aanvraag inhoudelijk en procesmatig uitstekend verlopen. Er wordt adequaat op vragen gereageerd. De communicatie via zowel de mail als telefonisch is uitstekend.

Binnen een doorlooptijd van 7 werkdagen was mijn hypotheek definitief. Daarbij scheelde het ook dat ik zelf tevoren mij had ingelezen in de mogelijke gevraagde bewijsstukken. Vrij snel nadat ik deze bewijsstukken had ge-upload in mijn persoonlijke digitale dossier werden ze beoordeeld.

Verbeterpunten
Het aanbod aan hypotheekverstrekkers zou uitgebreider kunnen.

Meerveld beveelt Hypotheek24.nl aan!

S&V
Leeuwarden
*****
22-12-2015
Person profile
S&V
Leeuwarden

Pluspunten
Goede en duidelijke communicatie. Ze zijn goed bereikbaar, behulpzaam en attent. Tevens zijn ze nauwkeurig en werken ze vlot. De informatie voorziening is goed en duidelijk en voor ons de reden om vertrouwen te hebben in hun dienstverlening. Zeer zeker aan te bevelen en we kunnen inderdaad meelachen zoals in de reclame.
Ga zo door!

S&V beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ron van der Poel
Vlaardingen
*****
19-12-2015
Person profile
Ron van der Poel
Vlaardingen

Pluspunten
Met Hypotheek 24 hebben wij telkens wanneer snel kunnen schakelen. Duidelijke communicatie en bij vragen snelle reactie en goed advies. Tip: lees van tevoren alle mogelijke vragen die langs komen in het proces alvast door, je kunt je op veel zaken al voorbereiden. Dat kan het proces zeker nog versnellen.

Ron van der Poel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Peter Johannes Jansen
Haarlem
*****
17-12-2015
Person profile
Peter Johannes Jansen
Haarlem

Pluspunten
Meer dan prima, erg klantvriendelijk en dit betreft echt alle medewerkers die ons behulpzaam zijn geweest !!!!!!

Verbeterpunten
Wij zouden niet weten wat!

Peter Johannes Jansen beveelt Hypotheek24.nl aan!

Freek
Utrecht
*****
15-12-2015
Person profile
Freek
Utrecht

Pluspunten
Goedkoop
Alles online te regelen
Komt afspraken goed na (hoewel soms lastig om eerst afspraken te maken)

Verbeterpunten
Communiceren is niet bij alle medewerkers even vanzelfsprekend. Doordat veel informatie/vragen per mail verstuurd wordt, blijft het soms te lang liggen, wat gezien de maximale doorlooptijden en deadlines bij hypotheken nogal vervelend is.
Mijn tip: pak eens wat vaker de telefoon! Dat komt ook nog eens veel vriendelijker over :)

Freek beveelt Hypotheek24.nl aan!

f.j.
Rijswijk
*****
15-12-2015
Person profile
f.j.
Rijswijk

Pluspunten
Uitstekende begeleiding, integere methode, snelle afhandeling, geen poespas.

Verbeterpunten
De prijs ;), ik blijf een Nederlander he

f.j. beveelt Hypotheek24.nl aan!

Joshua
Bergentheim
*****
14-12-2015
Person profile
Joshua
Bergentheim

Pluspunten
Goedkoop, heldere communicatie, gebruiksgemak en er staat altijd een team voor je klaar.

Verbeterpunten
Spread the word! Ik kwam via via achter dit bedrijf.

Joshua beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ad
Goor
*****
12-12-2015
Person profile
Ad
Goor

Pluspunten
- snelle en correcte communicatie via mail en website
- goede begeleiding bij het aanleveren van de documenten
- duidelijkheid over de status van je aanvraag
- het aanleveren van documenten via de website verloopt uitstekend
- aantrekkelijk tarief
- Er moeten veel documenten worden ge-upload, maar bij inschakeling van een hypotheekadviseur moet je zelf ook alle benodigde documenten aanleveren, nu moet je dat ook, maar verdien je het tarief zelf.
- Het totale traject duurde vanaf het indienen van de opdracht tot de aanlevering van de documenten bij de (zelfgekozen) notaris 16 werkdagen (iets meer dan 3 weken). Dat vind ik snel.
- Ik zou het een volgende keer zeker weer zelf doen!! (Past bij iemand die gewend is financiële zaken zelf te regelen).

Verbeterpunten
Geen

Ad beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bob
Zwolle
*****
09-12-2015
Person profile
Bob
Zwolle

Pluspunten
Snelle service, duidelijke instructies, gemakkelijke interface.
Alles wordt voor je geregeld, het is vooral een kwestie van documenten verzamelen en handtekeningen zetten, meer niet!

Verbeterpunten
Geen

Bob beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
*****
07-12-2015
Person profile
Klant
-

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!