Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Thom
Buren
*****
13-11-2015
Person profile
Thom
Buren

Pluspunten
Ik ben bijzonder tevreden over Hypotheek24.nl. In 2,5 weken is de aanvraag goedgekeurd door de geldverstrekker, mede dankzij de vlotte behandeling door Hypotheek24. telkens als ik een document uploadde werd deze onmiddellijk gekeurd door H24, waardoor ik snel alle 10 stappen kon afronden. De tak van H24 is hiermee afgerond en binnenkort ga ik naar de notaris.
Er wordt door H24 een redelijke prijs gevraagd voor hun bemoeienis, maar deze staat in geen verhouding tot de minimaal 1500 euro die andere bemiddelaars vroegen. Ik kan iedereen met een beetje kennis op financieel gebied Hypotheek24 dan ook van harte aanbevelen.

Verbeterpunten
De bereikbaarheid 's avonds mogelijk maken

Thom beveelt Hypotheek24.nl aan!

B.
Antwerpen
*****
05-11-2015
Person profile
B.
Antwerpen

Pluspunten
Mijn hypotheek ontzettend snel en goed kunnen regelen via hypotheek24. De dienstverlening heb ik ervaren als vlot, duidelijk en betrokken. Mijn complimenten en dank aan Anniek Koppens die mij vriendelijk en goed op weg heeft geholpen en mijn belang om de financiering snel te regelen altijd in het oog hield. Dat vind ik klasse. Afspraken zijn goed nagekomen en ik werd tussentijds ook gebeld voor een update. Verrassend sneller en beter dan ik had verwacht. Absoluut een aanrader.

Verbeterpunten
Ik kon mijn documenten niet uploaden via de site. Dit werd echter vakkundig en snel verholpen door de medewerkers waardoor ik geen vertraging opliep in mijn aanvraag. Dit ervaar ik als sterk en positief punt.

B. beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ger
Monster
*****
02-11-2015
Person profile
Ger
Monster

Pluspunten
De onrealistisch hoge kosten van hypotheekadviseurs worden gereduceerd tot een aanvaardbaar niveau door deze internetaanbieder. Tegenargument is altijd dat die dure adviseurs alle werk uit handen nemen. Maar dat is helemaal niet waar, die noodzakelijke documenten moet je ook bij die dure adviseurs toch echt zelf aanleveren, dan kun je ze net zo goed uploaden naar Hypotheek24. Enigste verschil is dat je zelf wat selectiewerk moet doen naar de voor jou juiste hypotheek, maar met wat gezond verstand lukt dat wel. Medewerkers reageren snel op vragen, aanvraagproces goed te volgen via de persoonlijke internetpagina. Korte doorlooptijd, binnen 3 weken was de hypotheek rond. Gemakkelijk €3000,- verdiend.

Verbeterpunten
Voorbeelden van de verlangde documenten kan misverstanden voorkomen.

Ger beveelt Hypotheek24.nl aan!

Frank Vincken
Brunssum
*****
02-11-2015
Person profile
Frank Vincken
Brunssum

Pluspunten
Ze reageren heel snel per telefoon of per email als er aanvullende verzoeken zijn om iets extra up te loaden. Het personeel doet hun uiterste best om je zo snel mogelijk goed door het proces te loodsen. De tips die ze geven zijn 2 the point. De prijs kwaliteit verhouding van dit bedrijf is heel goed. Vooral starters kunnen hiermee veel geld uitsparen.

Verbeterpunten
Mijn eerste werkgeversverklaring was niet goed genoeg. Ik heb daarna nog 3 maal een aangepaste verklaring moeten opsturen. Als ze mij van tevoren precies hadden aangegeven wat hierop had moeten staan had dit in een keer gekund. Een tip is om een voorbeeld van hoe de werkgeversverklaring er precies uit moet ziet op te nemen. Ook voorbeelden van andere documenten in een checklist opnemen zou goed helpen.

Frank Vincken beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jorg
Nijmegen
*****
02-11-2015
Person profile
Jorg
Nijmegen

Pluspunten
Makkelijke communicatie via mail/chat/telefoon.
Prijs kwaliteit verhouding uitstekend.

Jorg beveelt Hypotheek24.nl aan!

Hans
Lobith
*****
29-10-2015
Person profile
Hans
Lobith

Pluspunten
Op 20 september 2015 ben ik begonnen om via Hypotheek24 een nieuwe hypotheek af te sluiten. Op 29 oktober 2015 kreeg bericht van Hypotheek24 dat de alles rond is en ter ondertekening bij de notaris ligt.
Door te Googelen ben ik bij Hypotheek24 terecht gekomen. Het zelf “verdienen” van de hypotheekkosten (± € 4.500,-), die anders door de geldverstrekker in rekening worden gebracht, sprak me erg aan. Door Hypotheek24 is stapsgewijs de hypotheekaanvraag opgezet. Door deze goed te lezen en zelf de juiste documenten aan te leveren kom je door de vragen voor de hypotheekaanvraag heen.
De “Kennis- en ervaringstoets” is goed te maken. Lees de vragen goed door en neem de tijd voor de beantwoording.
Door Hypotheek24 gestelde vragen zij helder en duidelijk. Ook de communicatie via chat gaat prima.
Kortom Hypotheek24 regelt de zaken goed, hebben een heldere en duidelijke communicatie en de service is uitstekend. Ik heb nog nooit zo snel € 4.500,- verdiend.

Hans.

Verbeterpunten
Vooral zo door gaan. Maar niet inslapen.

Hans beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ismail
Den Haag
*****
28-10-2015
Person profile
Ismail
Den Haag

Ismail beveelt Hypotheek24.nl aan!

Adam
Amsterdam
*****
26-10-2015
Person profile
Adam
Amsterdam

Pluspunten
Wat ik persoonlijk als meest sterke punt heb ervaren was de snelle communicatie. In mijn geval werd er telkens binnen 24 uur gereageerd (telefonisch of per mail) op vragen en opmerkingen. Tevens werd ik telefonisch altijd vriendelijk te woord gestaan.

De digitale omgeving waar alle stukken geüpload dienden te worden was overzichtelijk en daardoor prettig in het gebruik.

Adam beveelt Hypotheek24.nl aan!

Xander
Leiden
*****
22-10-2015
Person profile
Xander
Leiden

Pluspunten
Duidelijke website. Snelle feedback waardoor de voortgang van de hypotheek aanvraag geen onnodige vertraging oploopt. Goed bereikbaar voor toelichting op de status van de aanvraag.

Xander beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ronald
Hoogland
*****
22-10-2015
Person profile
Ronald
Hoogland

Pluspunten
duidelijke website, alle stappen van het proces van de aanvraag van je hypotheek is goed te volgen. Via mail wordt je goed op de hoogte gehouden van waar je bent en wat er nog van je verwacht wordt.
Het is even veel scannen , en opzoeken van papieren maar voor een zo'n grote kosten besparing is die 2 uur extra thuis werk een aanrader.
telefonisch goed bereikbaar en snelle beantwoording van mails

Verbeterpunten
Het is niet altijd even duidelijk waarom een bank/hypotheek verstrekker documenten afwijst en wat er gevraagd wordt.

Ronald beveelt Hypotheek24.nl aan!