Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Adam
Amsterdam
*****
26-10-2015
Person profile
Adam
Amsterdam

Pluspunten
Wat ik persoonlijk als meest sterke punt heb ervaren was de snelle communicatie. In mijn geval werd er telkens binnen 24 uur gereageerd (telefonisch of per mail) op vragen en opmerkingen. Tevens werd ik telefonisch altijd vriendelijk te woord gestaan.

De digitale omgeving waar alle stukken geüpload dienden te worden was overzichtelijk en daardoor prettig in het gebruik.

Adam beveelt Hypotheek24.nl aan!

Xander
Leiden
*****
22-10-2015
Person profile
Xander
Leiden

Pluspunten
Duidelijke website. Snelle feedback waardoor de voortgang van de hypotheek aanvraag geen onnodige vertraging oploopt. Goed bereikbaar voor toelichting op de status van de aanvraag.

Xander beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ronald
Hoogland
*****
22-10-2015
Person profile
Ronald
Hoogland

Pluspunten
duidelijke website, alle stappen van het proces van de aanvraag van je hypotheek is goed te volgen. Via mail wordt je goed op de hoogte gehouden van waar je bent en wat er nog van je verwacht wordt.
Het is even veel scannen , en opzoeken van papieren maar voor een zo'n grote kosten besparing is die 2 uur extra thuis werk een aanrader.
telefonisch goed bereikbaar en snelle beantwoording van mails

Verbeterpunten
Het is niet altijd even duidelijk waarom een bank/hypotheek verstrekker documenten afwijst en wat er gevraagd wordt.

Ronald beveelt Hypotheek24.nl aan!

Wouter
Utrecht
*****
21-10-2015
Person profile
Wouter
Utrecht

Pluspunten
Website heel gebruiksvriendelijk en duidelijk.
Snel contact kunnen krijgen waar nodig was.

Verbeterpunten
Liepen een stukje harder na telefonisch contact hebben, alles was daarna snel geregeld.

Wouter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Karel
Ridderkerk
*****
19-10-2015
Person profile
Karel
Ridderkerk

Pluspunten
De chat mogelijkheid verliep perfect en goede hulp en tips tijdens uploaden van documenten. Prettig personeel om mee te werken.

Karel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Zoltan
Den Haag
*****
16-10-2015
Person profile
Zoltan
Den Haag

Pluspunten
Hypotheek24 is simply the best and cheapest mortgage advisor in the Netherlands. Our case was handle by Aniek, who did a perfect job. She managed to arrange our mortgage application within two weeks taking us through the complex application process and paper work step-by-step. She continuously updated us on the status of our application and called us immediately whenever something papers were missing or the status of our application is updated.
In general I would recommend Hypotheek24 to anyone, who needs a mortgage. They are not only cheap, but they provide the best service.

Verbeterpunten
No negative points!

Zoltan beveelt Hypotheek24.nl aan!

S. van der Meer
Leeuwarden
*****
15-10-2015
Person profile
S. van der Meer
Leeuwarden

Pluspunten
Prijs / kwaliteit
Gedegen kennis medewerkers aangaande hypotheken
Vlotte doorlooptijd hypotheek
Prettig contact met medewerkers
Flexibel ten aanzien van tussentijdse wijzigingen in financieringsopzet en hypotheekvorm.
Vaste dossierbehandelaar
Prima bereikbaarheid via e-mail / telefoon en chat.

Verbeterpunten
Inlogmogelijkheid account website

S. van der Meer beveelt Hypotheek24.nl aan!

Han
Leiden
*****
15-10-2015
Person profile
Han
Leiden

Pluspunten
Het werken met een secure verbinding en site om de documenten te uploaden.

Snelle reactie op de geuploade documenten: snel proces

Verbeterpunten
De inhoudelijke kennis betreffende hypotheken laat soms te wensen over.

Han beveelt Hypotheek24.nl aan!

Pieter-Paul
Groningen
*****
13-10-2015
Person profile
Pieter-Paul
Groningen

Pluspunten
Erg professioneel, reageert snel en vakkundig. Ik heb op geen enkel moment verminderd vertrouwen gehad in de dienstverlening, daarop ben ik blij dat ik niet voor een conventionele adviseur heb gekozen.

Verbeterpunten
Een verbeterpunt zou de consistentie in het advies kunnen zijn bij het uploaden van documenten. Zo heb ik drie keer m'n werkgeversverklaring moeten uploaden omdat hier drie keer verschillend over geoordeeld werd.

Pieter-Paul beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bert
Culemborg
*****
12-10-2015
Person profile
Bert
Culemborg

Pluspunten
relatief goedkoop
interface van je online dossier is zeer overzichtelijk en geeft goede feedback

Verbeterpunten
ingeval van complicaties wordt er onvoldoende gecommuniceerd en problemen worden in kleine delen stuk voor stuk doorgegeven. één document werd 4 keer afgekeurd terwijl de 3 laatste wijzigingen ook tijdens de eerste wijziging doorgegeven konden worden. daarnaast hebben wij wel 5 verschillende mensen gesproken die niet geen van alle volledig op de hoogte waren. Er wordt slecht intern gecommuniceerd. wij hebben ook veel zelf moeten bellen om op de hoogte te blijven van de status.

dit alles heeft zicht afgespeeld in de laatste maand van het proces. Erg zonde want voor deze maand van ik uitermate tevreden over de gang van zaken. en had het cijfer eerder richting een 9 gegaan.

Hoop voor volgende klanten dat dit in het vervolg beter wordt opgepakt.

Bert beveelt Hypotheek24.nl aan!