Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Hans
Hoogwoud
*****
11-09-2015
Person profile
Hans
Hoogwoud

Pluspunten
Goedkoper als een hypotheek adviseur, Goed bereikbaar,

Verbeterpunten
De site staan soms rode vinkjes, En later wordt het weer groen als je kijkt.

Hans beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
Groningen
*****
11-09-2015
Person profile
Klant
Groningen

Pluspunten
Duidelijjke, overzichtelijke website, met een duidelijk stappenplan. Goede telefonische bereikbaarheid.

Verbeterpunten
De communicatie kan wel iets beter, als het gaat om het op de hoogte houden van de vorderingen in het aanvraagproces. Ik heb bv geen e-mail gehad toen mijn aanvraag door ging naar de tweede beoordeling en ook niet toch dit vertraging op liep.

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Roel
Amsterdam
*****
09-09-2015
Person profile
Roel
Amsterdam

Pluspunten
Heldere en overzichtelijke website
Scherp tarief
Stoer initiatief om het gevecht aan te gaan met de gevestigde hypotheekverstrekkers
Goede hulp toen ik problemen had met m'n werkgeversverklaring

Verbeterpunten
Destijds had ik een Argenta Special Line hypotheek aangevraagd en kreeg ik een offerte voor Woonlife Zeker Hypotheek. Dat wekt verwarring.
Veel verschillende medewerkers (tip: werk met een accountmanager per klant)
Geef aan welke hypotheken jullie verstrekken en welke niet
Financieringsopzet was niet meegestuurd.
Wijs mensen op de gevolgen van een creditcard voor je hypotheekaanvraag.
Geef klanten wiens voorbehoud van financiering bijna vervalt een spoedbehandeling

Roel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Rewin
Amstelveen
*****
07-09-2015
Person profile
Rewin
Amstelveen

Pluspunten
De website was overzichtelijk en alles was duidelijk. Mijn documenten werden snel goedgekeurd. Indien iets ontbrak werd ik gebeld om de aanvullende documenten aan te leveren. Er was tijdens het proces een moment waarbij ik telefonisch niet goed te woord werd gestaan. Desbetreffende medewerker was niet op de hoogte dat een leveringsakte en hypotheekakte bij verschillende notarissen kon plaatsvinden. Na een mailtje te sturen dat ik niet de correcte voorlichting heb gekregen heeft Martijn van der Zee mij zeer goed geholpen. Hij heeft het in orde gemaakt. Daarnaast kon ik geen uitstel krijgen van de passeerdatum. Toen heeft hij ervoor gezorgd dat mijn stukken met spoed werden goed gekeurd. TOP!

Verbeterpunten
1. Voor starters zou het handig zijn als jullie aangeven welke doorlooptijden er in een voorlopig koopcontract vermeld moet worden.
2. Als medewerkers niet op de hoogte zijn, later erop terug komen. Niet zomaar iets zeggen. Hierdoor heb ik onnodig extra werk moeten doen. Martijn van der Zee heeft dit wel correct hersteld!

Rewin beveelt Hypotheek24.nl aan!

ontevreden klant
Amsterdam
*****
06-09-2015
Person profile
ontevreden klant
Amsterdam

Pluspunten
- mooie website

Verbeterpunten
Hypotheek24 heeft mijn dossier verprutst.

Verkeerde informatieverstrekking, collega`s die niet goed samenwerken waardoor fouten en vertragingen ontstaan in de dossierbehandeling, het niet nakomen van gemaakte afspraken en toezeggingen, telefonisch onbereikbaar zijn, niet reageren op terugbelverzoeken etc. Zo maar een greep uit alle negatieve ervaringen die ik heb met Hypotheek24.

Doordat mijn dossier weken lang op de plank is blijven liggen kon de offerte met het rentepercentage dat ik ruim op tijd had aangevraagd in eerste instantie niet meer worden verstrekt en heeft de verkoper van de woning gezien het groeiende wantrouwen in Hypotheek24 de verkoop bijna geannuleerd. Uiteindelijk heb ik, zij het met grote vertraging en met de nodige woordenwisselingen, alsnog de aangevraagde hypotheek gekregen, echter zit ik tot op heden nog met diverse schadeposten opgezadeld als gevolg van oa de grove wanprestatie van Hypotheek24.

Binnenkort zal er op Tros Radar een uitgebreid verslag volgen over mijn bevindingen waarbij zelfs de integriteit van Hypotheek24 aan de kaak zal worden gesteld, mocht er op zeer korte termijn geen gepaste oplossing komen.

Het is overigens opvallend dat er op deze beoordelingssite voornamelijk positieve ervaringen staan (dan wel negatieve ervaringen van dezelfde auteurs na enkele weken ineens veranderen in positieve ervaringen), terwijl het op de Facebookpagina regent van de klachten van mensen met soortgelijke negatieve ervaringen.

ontevreden klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
*****
04-09-2015
Person profile
Klant
-

Pluspunten
Makkelijk
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Duidelijk process te doorlopen

Verbeterpunten
Betere feedback terug naar klanten

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Rens
Groesbeek
*****
03-09-2015
Person profile
Rens
Groesbeek

Pluspunten
Erg vriendelijk,zeer persoonlijk en heel begaan,de site hypotheek24 was eenvoudig, overzichtelijk en gewoon heel duidelijk voor mij, ik beveel hypotheek 24 iedereen aan

Verbeterpunten
De duur van de hypotheek aanvraag , had voor mijn gevoel wel wat vlotter gekunt

Rens beveelt Hypotheek24.nl aan!

Pieter
2e Exloërmond
*****
02-09-2015
Person profile
Pieter
2e Exloërmond

Pluspunten
Info is goed, stappenplan is duidelijk maar moet precies en nauwkeurig ingevuld worden. Gezien de kosten een aanrader.

Verbeterpunten
Wat Jan goedkeurt, keurt Marie soms af.
Bij inkomen staat pensioen niet bij.

Pieter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Peter
Groningen
*****
01-09-2015
Person profile
Peter
Groningen

Pluspunten
Het uploaden en beoordelen van alle documenten gaat overzichtelijk via de website. Dankzij het overzicht is de huidige status goed te volgen.

Dit is de goedkoopste oplossing als je zelfstandig een eenvoudige startershypotheek wilt regelen.

Verbeterpunten
Offerteaanvraag liet op zich wachten door 'fout in het systeem'. Als klant moet je zelf initiatief (blijven) nemen om de voortgang te bewaken.

Peter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Titia en Frits
*****
26-08-2015
Person profile
Titia en Frits
-

Pluspunten
Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van hypotheek 24.
Wij hebben, voordat we besloten om het oversluiten van onze hypotheek met hypotheek 24 te regelen, verschillende adviseurs om een offerte gevraagd. De advieskosten lagen bij al die adviseurs tussen de €2000 en €3000 terwijl de informatie die je aan die adviseurs ten behoeve van de geldverstrekker moet leveren en de bijkomende kosten (taxatierapport, notaris en eventueel boeterente) hetzelfde zijn. Een aanrader voor iedereen die weet wat zij/hij wil.

Verbeterpunten
Wij gaan er vanuit dat deze dienstverleners prima in staat zijn om hun bedrijfsprocessen langzaam maar zeker te optimaliseren.

Titia en Frits beveelt Hypotheek24.nl aan!