Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Betty
Den Bosch
*****
05-08-2015
Person profile
Betty
Den Bosch

Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke site, volgens het stappenplan gemakkelijk zelf te regelen.
Constant update over je status, met daarbij de verwachte afhandeltijd.

Ook als je met vragen zit krijg je direct antwoord en leggen ze alles goed en duidelijk uit.

Echt een aanrader voor iedereen die wil oversluiten of nieuwe hypotheek wil, stuk goedkoper dan bij een tussenpersoon die al snel gemiddeld 2250 euro rekent voor iets wat je zelf gemakkelijk hier kunt doen.

Ik zeg TOP bedrijf !!

Verbeterpunten
op de site een programma zetten waarmee klanten hun documenten in een bestand kunnen samenvoegen.
Zoals Sado pdf... kreeg deze tip ook van een medewerkster bij Hypotheek 24 :)

Betty beveelt Hypotheek24.nl aan!

erik
ellecom
*****
03-08-2015
Person profile
erik
ellecom

Pluspunten
- Eenvoudig zelf te regelen
- Status aanvraag is duidelijk bij te houden

Verbeterpunten
- lange wachttijd bij telefonische helpdesk.

erik beveelt Hypotheek24.nl aan!

Niels
Zwolle
*****
29-07-2015
Person profile
Niels
Zwolle

Pluspunten
Goede begeleiding en zeer positief dat Wij vis er voor mij ook druk mee bezig was. Wat heeft gezorgt dat alles nog op tijd lukte.

Verbeterpunten
Wachttijden telefoon. Laat in het begin horen hoeveel wachtende er nog zijn.

Niels beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jouri
Tilburg
*****
28-07-2015
Person profile
Jouri
Tilburg

Pluspunten
- Goedkoop
- Website duidelijk

Verbeterpunten
- Klantenservice zeer beperkt bereikbaar, mensen met een fulltime job werken zelf tussen 9 en 17:30.
- Klantenservice heeft niet altijd de juiste informatie en/of adviezen voor handen.
- Vooraf duidelijk aangeven welke documenten er nodig zijn. Telkens bij het bekijken van mijn dossier was er "opeens" weer een nieuw document nodig. Zonder dat ik hier melding van kreeg.
- Belangrijke data (passeren aktes bij notaris) waren bekend maar werd geen rekening mee gehouden. Hierdoor uiteindelijk afspraak notaris moeten verzetten.

Jouri beveelt Hypotheek24.nl aan!

Marcel
Tholen
*****
28-07-2015
Person profile
Marcel
Tholen

Pluspunten
duidelijke tool,
snelle aanvraag,
duidelijke feedback voortgang aanvraag,
binnen 4 weken de hypotheek rond (van aanvraag tot notaris)

Verbeterpunten
een button om je huidige product te verwijderen, en opnieuw te beginnen.
ik had op een gegeven moment 3 a 4 aanvragen.

Marcel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Irene
Utrecht
*****
22-07-2015
Person profile
Irene
Utrecht

Verbeterpunten
De samenwerking tussen H24 en de partij die als tweede de hypotheekstukken beoordeeld is heel slecht. Ik vind het onacceptabel dat H24 een zeer vage omschrijving krijgt van de eisen waaraan documenten moeten voldoen. H24 zegt hier niets aan te kunnen doen.... Wie is de dupe? De klant. Je staat machteloos. Het enige wat je kunt doen is beklag bij H24.

Irene beveelt Hypotheek24.nl aan!

ML
goes
*****
14-07-2015
Person profile
ML
goes

Pluspunten
Ben vanaf mei bezig mijn hypotheek over te sluiten.
Communicatie verliep in begin goed. Nu wordt ik soms zeer ongeinterresseerd te woord gestaan en afgewimpeld.
Opeens zegt de ene dat mijn aanvraag is afgewezen en een dag later vragen ze mij een duur taxatierapport te laten maken.
Ik geef aan dat ik eerst zeker wil weten dat mijn aanvraag niet is afgewezen zoals ik een paar dagen eerder per mail doorkreeg.
Per mail gaf een andere medewerkster aan dat ik echt een taxatierapport moest aanleveren. Dat gedaan, 300 euro gekost, krijg ik vandaag te horen dat mijn dossier allang is gesloten!!? De betreffende persoon was echter op vakantie.

Verbeterpunten
Betere onderlinge communicatie en vaste contact persoon.
Niet zomaar iets tegen de klant zeggen zodat die bijna door het lint gaat omdat het niet berust op waarheid en logica.

ML beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jasper
Assen
*****
02-06-2015
Person profile
Jasper
Assen

Pluspunten
Voordeling en duidelijke website.

Verbeterpunten
Eerste contact momenten gingen helaas niet zoals gewenst. Nadat ik hier vervolgens een klacht over had ingediend kreeg ik een vast contact persoon. Het bedrijf is net gestart en dit is ook te merken je moet regelmatig achter zaken aan bellen. Maar als ze eenmaal voor je gaan lopen dan zetten zich er ook 100 procent voor in. Het was wat stressen maar het is gelukt.

Jasper beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sander
*****
01-06-2015
Person profile
Sander
-

Pluspunten
Open en eerlijke communicatie in offerte traject. Bellen je gewoon 's avonds op en geven eerlijk aan dat ze iets voor het eerst zien omdat ze nog nieuw zijn in de markt.

Verbeterpunten
Het bedrijf is net gestart en dit is ook te merken je moet veel te vaak achter zaken aan mailen.
Gaven de eerste beoordelingen na de start nog aan dat het flitsend en snel ging met tevreden klanten inmiddels extreem trage afhandeling.
Doen niet wat ze beloven.
Vakkennis, alsmede proactief lezen / begrijpen aangeleverde stukken kan vele malen beter.
Kost 650 euro maar gevoel dat ze je waarderen als klant is ver te zoeken. 29-05-2015 een offerte opgevraagd en 20-07-2015 nog steeds geen formeel akkoord.
Als je klaagt krijg je een reactie dat jouw toon hun niet bevalt en dat als je niet precies doet wat ze zeggen je de 650 euro kwijt bent.

Sander beveelt Hypotheek24.nl aan!

Martijn
Utrecht
*****
29-05-2015
Person profile
Martijn
Utrecht

Pluspunten
- Helder wat ze kunnen en wat ze doen
- Veruit, echt veruit goedkoper dan een adviseur en minstens zo behulpzaam
- Altijd een vlotte reactie, Dailey heeft me supergoed geholpen en deed meer dan ik had verwacht (bijvoorbeeld alle contacten met de bank en een aangepaste offerte voor me aanvragen toen er iets gewijzigd moest worden)
- Alles was in vier weken rond, van online aanvraag tot hypotheek bij de notaris
- Geniale uitkomst voor iedereen die zelf zijn zaken kan regelen
- Als ik een 10+ zou kunnen geven, zou ik dat ook doen

Verbeterpunten
- Het is zou goed zijn om specifieker aan te geven dat heel gecompliceerde aanvragen misschien beter af zijn met persoonlijk advies, zo houden ze vooral hun doelgroep (= eenvoudige gevallen) over.

Martijn beveelt Hypotheek24.nl aan!