Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 8.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Klant
*****
04-09-2015
Person profile
Klant
-

Pluspunten
Makkelijk
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Duidelijk process te doorlopen

Verbeterpunten
Betere feedback terug naar klanten

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Rens
Groesbeek
*****
03-09-2015
Person profile
Rens
Groesbeek

Pluspunten
Erg vriendelijk,zeer persoonlijk en heel begaan,de site hypotheek24 was eenvoudig, overzichtelijk en gewoon heel duidelijk voor mij, ik beveel hypotheek 24 iedereen aan

Verbeterpunten
De duur van de hypotheek aanvraag , had voor mijn gevoel wel wat vlotter gekunt

Rens beveelt Hypotheek24.nl aan!

Pieter
2e Exloërmond
*****
02-09-2015
Person profile
Pieter
2e Exloërmond

Pluspunten
Info is goed, stappenplan is duidelijk maar moet precies en nauwkeurig ingevuld worden. Gezien de kosten een aanrader.

Verbeterpunten
Wat Jan goedkeurt, keurt Marie soms af.
Bij inkomen staat pensioen niet bij.

Pieter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Peter
Groningen
*****
01-09-2015
Person profile
Peter
Groningen

Pluspunten
Het uploaden en beoordelen van alle documenten gaat overzichtelijk via de website. Dankzij het overzicht is de huidige status goed te volgen.

Dit is de goedkoopste oplossing als je zelfstandig een eenvoudige startershypotheek wilt regelen.

Verbeterpunten
Offerteaanvraag liet op zich wachten door 'fout in het systeem'. Als klant moet je zelf initiatief (blijven) nemen om de voortgang te bewaken.

Peter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Titia en Frits
*****
26-08-2015
Person profile
Titia en Frits
-

Pluspunten
Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van hypotheek 24.
Wij hebben, voordat we besloten om het oversluiten van onze hypotheek met hypotheek 24 te regelen, verschillende adviseurs om een offerte gevraagd. De advieskosten lagen bij al die adviseurs tussen de €2000 en €3000 terwijl de informatie die je aan die adviseurs ten behoeve van de geldverstrekker moet leveren en de bijkomende kosten (taxatierapport, notaris en eventueel boeterente) hetzelfde zijn. Een aanrader voor iedereen die weet wat zij/hij wil.

Verbeterpunten
Wij gaan er vanuit dat deze dienstverleners prima in staat zijn om hun bedrijfsprocessen langzaam maar zeker te optimaliseren.

Titia en Frits beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bas
Heerlen
*****
26-08-2015
Person profile
Bas
Heerlen

Pluspunten
- Documenten kunnen makkelijk en gestructureerd ge-upload worden
- Duidelijk overzicht van de status
- Vriendelijk personeel
- Goed & snel bereikbaar
- Persoonlijke en individuele inzet. Hetgeen er in ieder geval toe geleid heeft dat het Finaal akkoord eerder afgegeven werk zodat ik de akte tijdig kan passeren.
- Laag tarief voor afhandeling

Verbeterpunten
Geen opmerkingen...ga zo door!

Bas beveelt Hypotheek24.nl aan!

John en Wilma
Purmerend
*****
25-08-2015
Person profile
John en Wilma
Purmerend

Pluspunten
Hallo medewerkers van hypotheek 24 .
John en zijn erg blij en verrast met de snelle afhandeling van onze hypotheek echt top.
Enorm bedankt.
John en Wilma verhoef

Verbeterpunten
Verbeter punten punten hebben wij niet

John en Wilma beveelt Hypotheek24.nl aan!

Kees
*****
25-08-2015
Person profile
Kees
-

Pluspunten
Duidelijk proces dat stapsgewijs wordt doorlopen. Het uploaden van documenten is overzichtelijk en werkt erg eenvoudig. Bij het goedkeuren van documenten en overgang naar de volgende processtap krijg je automatisch bericht.

Verbeterpunten
In ons geval zat er flink wat tijd tussen de offertedatum van de geldverstrekker en het moment dat Hypotheek24 ons over deze processtap informeerde. Daardoor kwamen we buiten onze schuld in tijdnood (reactietermijn)

Kees beveelt Hypotheek24.nl aan!

Erik
zeewolde
*****
23-08-2015
Person profile
Erik
zeewolde

Pluspunten
Als je weet wat je wil, is hypotheek24 een aanrader. Duidelijk en overzichtelijk persoonlijk dossier en alles wordt on-line geregeld. Ze reageren snel op e-mail en met de telefoon binnen een paar minuten op een 020 nummer. Wel elke keer iemand anders, maar telkens netjes en met kennis van zaken geholpen. Het proces is goed geregeld en de status van je aanvraag is duidelijk vermeld.

Erik beveelt Hypotheek24.nl aan!

SMF
Eindhoven
*****
20-08-2015
Person profile
SMF
Eindhoven

Pluspunten
geen

Verbeterpunten
communicatie en inhoudelijke correctheid van zaken

SMF beveelt Hypotheek24.nl aan!