Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Klant
Groningen
*****
23-03-2015
Person profile
Klant
Groningen

Pluspunten
Als je een bedrijf hebt, en je hebt privé een hypotheek nodig, dan moet er nogal wat informatie worden aangeleverd, namelijk ook over je bedrijf; aanvankelijk gaf de bank aan dat het bedrijf geen belemmering was voor het verkrijgen van een hypotheek; daar wilde bank naderhand op terugkomen; door de vasthoudendheid van Matthijs Muts van Hypotheek24 is het uiteindelijk toch gelukt.

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

cock
Spijkenisse
*****
12-03-2015
Person profile
cock
Spijkenisse

Pluspunten
goede en snelle communicatie, duidelijke informatie.
door de goede communicatie was de hypotheek snel rond.
zeer tevreden over hypotheek24 een AAANRADER

cock beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bas
Woudenberg
*****
11-03-2015
Person profile
Bas
Woudenberg

Pluspunten
De goedkoopste manier om aan een hypotheek te komen, mits je bereid bent om je te verdiepen in hypotheken. Als je dat goed doet, ben je beter uit dan bij een adviseur zowel qua hypotheekvorm/voorwaarden etc. als 'advieskosten'.

Verbeterpunten
Als ik iets moet bedenken, kunnen ze meer 'sturend' of 'dwingend' zijn in ervoor zorgen dat de klant zich verdiept in zijn hypotheekvoorwaarden.

Bas beveelt Hypotheek24.nl aan!

Frank
Culemborg
*****
04-03-2015
Person profile
Frank
Culemborg

Pluspunten
Vriendelijke mensen, snelle actie/reactie, zeer gebruiksvriendelijke site

Frank beveelt Hypotheek24.nl aan!

Marcel
Oosterhout
*****
02-03-2015
Person profile
Marcel
Oosterhout

Pluspunten
goede communicatie, vlotte verwerking

Verbeterpunten
geen

Marcel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Job
Tiel
*****
01-03-2015
Person profile
Job
Tiel

Pluspunten
plezierige en snelle reacties

Verbeterpunten
het aantal inleverrondes van gegevens beperken / vermidnderen

Job beveelt Hypotheek24.nl aan!

Roy
Utrecht
*****
25-02-2015
Person profile
Roy
Utrecht

Pluspunten
Correct, snel, duidelijk. Medewerkers communiceren op een prettige manier.

Verbeterpunten
Niet noodzakelijk, maar evt ook 's avonds bereikbaar zijn?

Roy beveelt Hypotheek24.nl aan!

John
Rotterdam
*****
24-02-2015
Person profile
John
Rotterdam

Pluspunten
Ze denken mee, regelen alles naar wens, bellen terug.

John beveelt Hypotheek24.nl aan!

Abhishek Dasgupta
Amstelveen
*****
24-02-2015
Person profile
Abhishek Dasgupta
Amstelveen

Pluspunten
I'm extremely satisfied with the work of Hypotheek24. In just 16 days my mortgage application is approved. Hypotheek24 has always helped and explained me each an every step. My Dutch is so poor, but that was never a problem. One can reach them so easily via the 'chat' facility. There is always someone to answer your queries in chat/ email/ call. Most importantly it's worth the fees they charge you.

Verbeterpunten
Hypotheek24 employees communicates so well in English also. So my suggestion is to try expanding your customer base by also working more with Netherlands expats. You should definitely do promotions in the Expat groups of social media.

Abhishek Dasgupta beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ton
Tilburg
*****
19-02-2015
Person profile
Ton
Tilburg

Pluspunten
Makkelijk te bereiken. Ontspannen sfeer. Geen overbodige praatjes. Aanleveren van gegevens werkt prima, digitaal. Ik vond het leerzaam om het zo te doen.

Verbeterpunten
Als ik het nog een keer zo zou doen, zou ik tegen mezelf hebben gezegd dat ik beter iets langer had kunnen wachten met het aanvragen van een hypotheekofferte als de datum voor het aflopen daarvan net voor de levering valt. Moet je extra dokken, is niet erg, maar had denk ik niet gehoeven.

Ton beveelt Hypotheek24.nl aan!