Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Niels
Rotterdam
*****
17-02-2015
Person profile
Niels
Rotterdam

Pluspunten
Goede persoonlijke hulp!
Altijd snelle reacties en bijna altijd bereikbaar voor advies!

Verbeterpunten
Het lijkt erg gericht op het aanvragen van een hypotheekofferte en deze dan vervolgens af te sluiten. Concurrerende offertes van hypotheekverstrekkers ben ik nu zelf aan het opvragen.

Niels beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
*****
17-02-2015
Person profile
Klant
-

Pluspunten
Snelheid
Duidelijke reacties
Prijs/kwaliteit

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Shaobo
Amsterdam
*****
17-02-2015
Person profile
Shaobo
Amsterdam

Pluspunten
Goede prijs

Verbeterpunten
slecht bereikbaar in het begin. Zodra je een behandelaar hebt, gaat het wel allemaal makkelijker

Shaobo beveelt Hypotheek24.nl aan!

Koen
Eindhoven
*****
17-02-2015
Person profile
Koen
Eindhoven

Pluspunten
Geen problemen. Super afhandeling, erg persoonlijk ook. Het kostte allemaal wat meer moeite door mijn situatie maar allemaal tegen het all-in tarief. Ik hoefde ook pas te betalen toen alles geregeld was.
Top!

Koen beveelt Hypotheek24.nl aan!

Conny
Zuid Holland
*****
12-05-2014
Person profile
Conny
Zuid Holland

Pluspunten
Vriendelijk, betaalbaar,

Verbeterpunten
Communicatie, intern en richting mij.
Bij nader inzien nóg weer een document moeten aanleveren terwijl het al in dossier was is niet prettig.
(Onvolledig geinformeerd over de aan te leveren documenten )
Er worden gemakkelijk beloften gedaan ( termijnen en aan te leveren stukken , prijzen ) die niet konden worden waargemaakt.
Lopende mijn traject werden prijzen ( de volgende dag ) op de site aangepast.
Ik heb de overtuiging dat ik de eerste klant was. Niet erg, maar soms leek het allemaal zo onprofessioneel.
Geen eenduidigheid in naam/ logo gebruik.
Had t gevoel dat Deley alles moest rechtbreien / brand blussen. Hij heeft dat overigens heel goed gedaan. Hij was uitstekend bereikbaar, belde me terug en was empatisch. Gaf blijk van betrokkenheid. ( mijn geval was bijzonder ivm tijdnood voor passeerdatum ivm een mislukte relatie met een andere geldverstrekker).
Ook dhr Kappert maakte vriendelijke en prof. Indruk, vooral tijdens de afsluiting van de overeenkomst. Bij de hele afhandeling heb ik m een beetje gemist. Ik had sterk de indruk dat van mijn noodsituatie gebruik werd gemaakt door, out of the blue, een bedrag voor administratie toe te voegen aan de op de site beloofde prijs van €500,-, in het geval van een hypotheek bij Achmea (telefonisch)Op het moment dat ik daar mee akkoord ging (wat moest ik anders)was het de volgende dag in hele kleine lettertjes op de site vermeld....niet chique. Al met al even duur uit als bij de bank, maar met nóg meer sores en stres

Conny beveelt Hypotheek24.nl aan!

Y. Wu
Amsterdam
*****
12-05-2014
Person profile
Y. Wu
Amsterdam

Y. Wu beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
Haarlem
*****
12-05-2014
Person profile
Klant
Haarlem

Pluspunten
Snelle afhandeling, top site . Voortaan mijn hypotheek zelf regelen.

Verbeterpunten
Ga zo door!

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bas
Meppel
*****
09-05-2014
Person profile
Bas
Meppel

Pluspunten
Stap voor stap uitleg werkt zeer prettig

Verbeterpunten
Geen idee

Bas beveelt Hypotheek24.nl aan!

Rob
Alphen aan den Rijn
*****
09-05-2014
Person profile
Rob
Alphen aan den Rijn

Pluspunten
De goede en duidelijke informatie

Verbeterpunten
Tot nu toe niet een

Rob beveelt Hypotheek24.nl aan!

Claire
Amsterdam
*****
08-05-2014
Person profile
Claire
Amsterdam

Pluspunten
Duidelijk taalgebruik. De stappen zijn makkelijk te volgen.

Claire beveelt Hypotheek24.nl aan!