Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 8.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Pieter-Paul
Groningen
*****
13-10-2015
Person profile
Pieter-Paul
Groningen

Pluspunten
Erg professioneel, reageert snel en vakkundig. Ik heb op geen enkel moment verminderd vertrouwen gehad in de dienstverlening, daarop ben ik blij dat ik niet voor een conventionele adviseur heb gekozen.

Verbeterpunten
Een verbeterpunt zou de consistentie in het advies kunnen zijn bij het uploaden van documenten. Zo heb ik drie keer m'n werkgeversverklaring moeten uploaden omdat hier drie keer verschillend over geoordeeld werd.

Pieter-Paul beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bert
Culemborg
*****
12-10-2015
Person profile
Bert
Culemborg

Pluspunten
relatief goedkoop
interface van je online dossier is zeer overzichtelijk en geeft goede feedback

Verbeterpunten
ingeval van complicaties wordt er onvoldoende gecommuniceerd en problemen worden in kleine delen stuk voor stuk doorgegeven. één document werd 4 keer afgekeurd terwijl de 3 laatste wijzigingen ook tijdens de eerste wijziging doorgegeven konden worden. daarnaast hebben wij wel 5 verschillende mensen gesproken die niet geen van alle volledig op de hoogte waren. Er wordt slecht intern gecommuniceerd. wij hebben ook veel zelf moeten bellen om op de hoogte te blijven van de status.

dit alles heeft zicht afgespeeld in de laatste maand van het proces. Erg zonde want voor deze maand van ik uitermate tevreden over de gang van zaken. en had het cijfer eerder richting een 9 gegaan.

Hoop voor volgende klanten dat dit in het vervolg beter wordt opgepakt.

Bert beveelt Hypotheek24.nl aan!

Koen
Hengelo
*****
12-10-2015
Person profile
Koen
Hengelo

Pluspunten
Super snelle service en erg duidelijke website. Hele hypotheektraject binnen 3 weken doorlopen.

Koen beveelt Hypotheek24.nl aan!

Henk
Puttershoek
*****
12-10-2015
Person profile
Henk
Puttershoek

Pluspunten
Goed overzicht van het te volgen proces en de benodigde documenten. Prijsstelling zeer goed. De Website is uitmuntend ontworpen en functioneerd naar behoren.

Verbeterpunten
Kennis van medewerkers bij het beoordelen van de Balans voor ZZPers en communicatie indien er iets misgaat dien aangaande.

Henk beveelt Hypotheek24.nl aan!

Matthijs
Oosterhout
*****
09-10-2015
Person profile
Matthijs
Oosterhout

Pluspunten
Overzichtelijke website.
Je krijgt wat je beloofd wordt behulpzaam contact via mail en telefoon

Verbeterpunten
- Je kunt niet zien wat je geupload hebt en oor je het weet verstuur je het verkeerde document.
- Je kunt niet reageren op commentaar hypotheek 24 plaatst bij afgekeurde stukken.
- een goed stuk werd helaas de eerste keer afgekeurd
- Mijn aanvraag werd wat vertraagd door dat ik een privatelease auto rijd. De eerste reactie van hypotheek 24 was dat de auto per direct weg moest om de hypotheek te kunnen krijgen.
Na telefonisch overleg kon eerst het contract naar de hypotheek verstrekker en was het uiteindelijk geen probleem.

Matthijs beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ruud
Utrecht
*****
08-10-2015
Person profile
Ruud
Utrecht

Pluspunten
Goede communicatie en snelle afhandeling. Fijn dat zowel per email als telefoon gecommuniceerd wordt. Betrokken medewerkers die begrijpen hoe belangrijk het is duidelijk geinformeerd te worden. De vragenlijst om te checken of deze manier van hypotheek aanvragen geeft vertrouwen, want de vragen waren niet al te makkelijk. Geeft goed inzicht in of het verstandig is het allemaal zelf te kiezen. En dat alles voor een prima prijs.

Verbeterpunten
Het bedragenoverzicht aan het begin van het programma is wat onduidelijk. Vooral het hoge bedrag van de totale kosten geeft wat verwarring, is mij niet helemaal duidelijk hoe die optelsom gemaakt wordt.

Ruud beveelt Hypotheek24.nl aan!

Marcel
Zeist
*****
08-10-2015
Person profile
Marcel
Zeist

Pluspunten
- Snelle service
- Goed bereikbaar
- In verhouding met andere hypotheek verstrekkers goedkoop
- Duidelijk

Marcel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Guus
Haarlem
*****
08-10-2015
Person profile
Guus
Haarlem

Pluspunten
- Korte lijnen
- Eenvoudige aanvraag hypotheek
- Lage kosten
- Zelf inzicht voortgang dossier

Verbeterpunten
- Geen.

Guus beveelt Hypotheek24.nl aan!

Colin
Utrecht
*****
05-10-2015
Person profile
Colin
Utrecht

Pluspunten
De aanpak, opbouw/stappenplan van de website, terugkoppeling in geval van berichten/vragen

Verbeterpunten
Aanleveren offerte op de manier waarop je zelf ook weer kan terug geven. Onderteken digitaal faciliteren.

Colin beveelt Hypotheek24.nl aan!

Wendy
Hoeven
*****
29-09-2015
Person profile
Wendy
Hoeven

Pluspunten
Laagdrempelig zelf in je Hypotheekdossier uploaden.
Lage kosten

Verbeterpunten
Veel doe het zelf, veel wisselende medewerkers die aan het dossier werken ( en van elkaar niet weten wie waar mee bezig is). Later toezegging gehad dat 1 medewerker nu het dossier onder zijn hoede had ( bleek slechts 1 week zo te zijn). Slechte opvolging, na indienen van de aanvraag bleek er een fout richting de verzending naar de bank te zijn opgetreden, we moesten zelf blijven bellen hoe de stand van zaken is.
Elk contact werd gezegd...over 2 dagen heeft u meer documenten... En na 3 dagen nog geen helderheid, weer bellen, weer de toezegging 2 dagen.

Inmiddels bijna 2 maanden na het aanvragen van de offerte, eindelijk offerte ontvangen, moeten er weer dagelijks mails volgen van documenten die weer moeten worden geüpload.
Weinig geefficient.
Slecht interne communicatie.

Wendy beveelt Hypotheek24.nl aan!