Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Stephan
Maastricht
*****
11-05-2015
Person profile
Stephan
Maastricht

Pluspunten
Fijn om de mogelijkheid te hebben om zelf de hypotheek te regelen. De site geeft goed weer wat mogelijk is qua aanschaf en financiering.

Goede bereikbaarheid via telefoon en chat.

Verbeterpunten
Het is voorgekomen dat via de chat mij iets anders werd verteld qua voorwaarden van een hypotheek dan dat werkelijk de realiteit was. Daarom is het van belang om zelf ook goed alles minimaal 2x door te lezen.

Stephan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Hessel
Amsterdam
*****
06-05-2015
Person profile
Hessel
Amsterdam

Pluspunten
Prima service, altijd direct antwoord op emails.

Hessel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Petra
Groningen
*****
04-05-2015
Person profile
Petra
Groningen

Pluspunten
Alles werd snel verwerkt, goede communicatie, vaak of altijd dezelfde medewerker, lage kosten! Top!

Petra beveelt Hypotheek24.nl aan!

Raymond
Huizen
*****
01-05-2015
Person profile
Raymond
Huizen

Pluspunten
Zeer duidelijke communicatie.
Zeer goed bereikbaar zowel telefonisch als email.
Altijd vlotte reactie op vragen.

Verbeterpunten
Geen

Raymond beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sander
Amstelveen
*****
30-04-2015
Person profile
Sander
Amstelveen

Pluspunten
Goede en snelle service. Alles helder en duidelijk. Goede communicatie.

Verbeterpunten
Geen verbeterpunten, alles was goed.

Sander beveelt Hypotheek24.nl aan!

Hugo
Rijen
*****
30-04-2015
Person profile
Hugo
Rijen

Pluspunten
Heel fijn samenwerken. De procedure is van het begin duidelijk. Ik kreeg ook telkens dezelfde contactpersoon, wat ik ook prettig vind. Vragen van mijn kant werden altijd direct beantwoord. Vragen stellen kan via telefoon, mail of chat. Super!

Hugo beveelt Hypotheek24.nl aan!

T.C&W.G
Nijmegen
*****
29-04-2015
Person profile
T.C&W.G
Nijmegen

Pluspunten
Onze ervaringen met hypotheek24 zijn erg goed, we twijfelden om zelf een hypotheekaanvraag te doen en hebben daar geen moment spijt van gekregen. Ze zijn ontzettend doelgericht, professioneel, snel en uiterst vriendelijk. Dailey en Matthijs (en wellicht alle die we missen) hebben ons zeer vakkundig en vriendelijk te woord gestaan en te hulp geschoten bij problemen. Ik was altijd welkom met vragen en kreeg niet het idee dat het vervelend was (ondanks dat ik mijzelf vervelend zou vinden als ik zo vaak vragen kreeg). Al met al was onze hele aanvraag in 12 dagen geregeld.

Dikke 10!

Verbeterpunten
Online dossier beter updaten wellicht, maar dit is een minimaal verbeterpuntje.

T.C&W.G beveelt Hypotheek24.nl aan!

GC
Delft
*****
28-04-2015
Person profile
GC
Delft

Pluspunten
Snelle reacties, duidelijke communicatie en verwachtingen zijn goed gemanaged. Binnen 3 weken was alles geregeld!

Verbeterpunten
De vragenlijst die vooraf ingevuld dient te worden ten aanzien van de kennis over hypotheek(vormen) kan nog eens kritisch nagelezen worden. Sommige vragen zijn op meerdere manieren te interpreteren of meerdere antwoorden zijn (taalkundig) waar, terwijl er slechts één keuze te maken is.

GC beveelt Hypotheek24.nl aan!

DS
Utrecht
*****
27-04-2015
Person profile
DS
Utrecht

Pluspunten
Snel, duidelijk, vriendelijk, klantgericht, goede prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal, kan ik iedereen aanraden!

DS beveelt Hypotheek24.nl aan!

Patricia
Breda
*****
23-04-2015
Person profile
Patricia
Breda

Pluspunten
No nonsens. Ze communiceren snel en in duidelijke heldere taal. Persoonlijke benadering. Waarom zou je veel betalen voor een adviseur als je weet wat voor hypotheek je wil? Ik heb precies gekregen wat ik van een bemiddeling verwacht.

Verbeterpunten
Geen

Patricia beveelt Hypotheek24.nl aan!