Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Jeroen
Breda
*****
03-04-2015
Person profile
Jeroen
Breda

Pluspunten
Goed bereikbaar
Snel handelend indien nodig
Meedenkend
Vriendelijk

Jeroen beveelt Hypotheek24.nl aan!

Dounia
Utrecht
*****
03-04-2015
Person profile
Dounia
Utrecht

Pluspunten
Zeer bekwaam en klantvriendelijk. Meneer Beuving was ongelooflijk behulpzaam en heeft ons zeer snel en goed geholpen tijdens het hele proces. Echt super!

Dounia beveelt Hypotheek24.nl aan!

Hans
Barendrecht
*****
31-03-2015
Person profile
Hans
Barendrecht

Pluspunten
Duidelijk, snel in het beantwoorden van vragen en helderheid over de te ondernemen stappen.

Hans beveelt Hypotheek24.nl aan!

S.
Gelderland
*****
26-03-2015
Person profile
S.
Gelderland

Pluspunten
- Snelle doorlooptijd
- Duidelijk over aan te leveren gegevens
- Snel reactie op mail
- Samenwerking met veel hypotheekverstrekkers
Zeer tevreden en blij dat ik zelf mijn hypotheek ben gaan oversluiten. Scheelt al snel € 2000,- als je geen behoefte hebt aan advies

S. beveelt Hypotheek24.nl aan!

J.D. H.
Baambrugge
*****
26-03-2015
Person profile
J.D. H.
Baambrugge

Pluspunten
Snelle reactie op de aanvraag, duidelijke vraagstelling over de benodigde gegevens. Mijn hartelijke dank. J.D.H.

Verbeterpunten
Geen.

J.D. H. beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
Groningen
*****
23-03-2015
Person profile
Klant
Groningen

Pluspunten
Als je een bedrijf hebt, en je hebt privé een hypotheek nodig, dan moet er nogal wat informatie worden aangeleverd, namelijk ook over je bedrijf; aanvankelijk gaf de bank aan dat het bedrijf geen belemmering was voor het verkrijgen van een hypotheek; daar wilde bank naderhand op terugkomen; door de vasthoudendheid van Matthijs Muts van Hypotheek24 is het uiteindelijk toch gelukt.

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

cock
Spijkenisse
*****
12-03-2015
Person profile
cock
Spijkenisse

Pluspunten
goede en snelle communicatie, duidelijke informatie.
door de goede communicatie was de hypotheek snel rond.
zeer tevreden over hypotheek24 een AAANRADER

cock beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bas
Woudenberg
*****
11-03-2015
Person profile
Bas
Woudenberg

Pluspunten
De goedkoopste manier om aan een hypotheek te komen, mits je bereid bent om je te verdiepen in hypotheken. Als je dat goed doet, ben je beter uit dan bij een adviseur zowel qua hypotheekvorm/voorwaarden etc. als 'advieskosten'.

Verbeterpunten
Als ik iets moet bedenken, kunnen ze meer 'sturend' of 'dwingend' zijn in ervoor zorgen dat de klant zich verdiept in zijn hypotheekvoorwaarden.

Bas beveelt Hypotheek24.nl aan!

Frank
Culemborg
*****
04-03-2015
Person profile
Frank
Culemborg

Pluspunten
Vriendelijke mensen, snelle actie/reactie, zeer gebruiksvriendelijke site

Frank beveelt Hypotheek24.nl aan!

Marcel
Oosterhout
*****
02-03-2015
Person profile
Marcel
Oosterhout

Pluspunten
goede communicatie, vlotte verwerking

Verbeterpunten
geen

Marcel beveelt Hypotheek24.nl aan!