Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Thomas
Amersfoort
*****
22-04-2015
Person profile
Thomas
Amersfoort

Pluspunten
Uitstekende inzet

Thomas beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ad de Krom
Steenbergen
*****
22-04-2015
Person profile
Ad de Krom
Steenbergen

Pluspunten
Voor vragen waren medewerkers direct telefonisch beschikbaar om deze antwoorden.
Goede hypotheekverstrekker voor mensen die al weten wat ze willen en geen behoefte hebben aan een uitleggesprek van een paar uur.

Verbeterpunten
Wellicht beter aangeven wat totale kosten zullen zijn voor afsluiten hypotheek, b.v. kosten taxatie huidige woning, notariskosten en extra kosten voor afsluiten hypotheek voor zelfstandige.

Ad de Krom beveelt Hypotheek24.nl aan!

GLS
Schoonebeek
*****
20-04-2015
Person profile
GLS
Schoonebeek

Pluspunten
Vakkundige mensen die je met raad en daad bijstaan.
Zeer goede communicatie; je wordt goed op de hoogte gehouden van ieder stapje in het proces.
Vriendelijke mensen en een prettige mailwisseling.
Een aanrader voor iedereen die weet wat hij wil.

Verbeterpunten
geen

GLS beveelt Hypotheek24.nl aan!

Timo Stoffels
Deventer
*****
20-04-2015
Person profile
Timo Stoffels
Deventer

Pluspunten
snelle reactie op mail en vragen, vriendelijk en correct! persoonlijke benadering erg tevreden!

Verbeterpunten
geen verbeterpunten!

Timo Stoffels beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sjanil
Rotterdam
*****
19-04-2015
Person profile
Sjanil
Rotterdam

Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijk.
Snelle reactietijd.
Vriendelijk.

Sjanil beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jeroen
Breda
*****
03-04-2015
Person profile
Jeroen
Breda

Pluspunten
Goed bereikbaar
Snel handelend indien nodig
Meedenkend
Vriendelijk

Jeroen beveelt Hypotheek24.nl aan!

Dounia
Utrecht
*****
03-04-2015
Person profile
Dounia
Utrecht

Pluspunten
Zeer bekwaam en klantvriendelijk. Meneer Beuving was ongelooflijk behulpzaam en heeft ons zeer snel en goed geholpen tijdens het hele proces. Echt super!

Dounia beveelt Hypotheek24.nl aan!

Hans
Barendrecht
*****
31-03-2015
Person profile
Hans
Barendrecht

Pluspunten
Duidelijk, snel in het beantwoorden van vragen en helderheid over de te ondernemen stappen.

Hans beveelt Hypotheek24.nl aan!

S.
Gelderland
*****
26-03-2015
Person profile
S.
Gelderland

Pluspunten
- Snelle doorlooptijd
- Duidelijk over aan te leveren gegevens
- Snel reactie op mail
- Samenwerking met veel hypotheekverstrekkers
Zeer tevreden en blij dat ik zelf mijn hypotheek ben gaan oversluiten. Scheelt al snel € 2000,- als je geen behoefte hebt aan advies

S. beveelt Hypotheek24.nl aan!

J.D. H.
Baambrugge
*****
26-03-2015
Person profile
J.D. H.
Baambrugge

Pluspunten
Snelle reactie op de aanvraag, duidelijke vraagstelling over de benodigde gegevens. Mijn hartelijke dank. J.D.H.

Verbeterpunten
Geen.

J.D. H. beveelt Hypotheek24.nl aan!