Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Bas
Heerlen
*****
26-08-2015
Person profile
Bas
Heerlen

Pluspunten
- Documenten kunnen makkelijk en gestructureerd ge-upload worden
- Duidelijk overzicht van de status
- Vriendelijk personeel
- Goed & snel bereikbaar
- Persoonlijke en individuele inzet. Hetgeen er in ieder geval toe geleid heeft dat het Finaal akkoord eerder afgegeven werk zodat ik de akte tijdig kan passeren.
- Laag tarief voor afhandeling

Verbeterpunten
Geen opmerkingen...ga zo door!

Bas beveelt Hypotheek24.nl aan!

John en Wilma
Purmerend
*****
25-08-2015
Person profile
John en Wilma
Purmerend

Pluspunten
Hallo medewerkers van hypotheek 24 .
John en zijn erg blij en verrast met de snelle afhandeling van onze hypotheek echt top.
Enorm bedankt.
John en Wilma verhoef

Verbeterpunten
Verbeter punten punten hebben wij niet

John en Wilma beveelt Hypotheek24.nl aan!

Kees
*****
25-08-2015
Person profile
Kees
-

Pluspunten
Duidelijk proces dat stapsgewijs wordt doorlopen. Het uploaden van documenten is overzichtelijk en werkt erg eenvoudig. Bij het goedkeuren van documenten en overgang naar de volgende processtap krijg je automatisch bericht.

Verbeterpunten
In ons geval zat er flink wat tijd tussen de offertedatum van de geldverstrekker en het moment dat Hypotheek24 ons over deze processtap informeerde. Daardoor kwamen we buiten onze schuld in tijdnood (reactietermijn)

Kees beveelt Hypotheek24.nl aan!

Erik
zeewolde
*****
23-08-2015
Person profile
Erik
zeewolde

Pluspunten
Als je weet wat je wil, is hypotheek24 een aanrader. Duidelijk en overzichtelijk persoonlijk dossier en alles wordt on-line geregeld. Ze reageren snel op e-mail en met de telefoon binnen een paar minuten op een 020 nummer. Wel elke keer iemand anders, maar telkens netjes en met kennis van zaken geholpen. Het proces is goed geregeld en de status van je aanvraag is duidelijk vermeld.

Erik beveelt Hypotheek24.nl aan!

SMF
Eindhoven
*****
20-08-2015
Person profile
SMF
Eindhoven

Pluspunten
geen

Verbeterpunten
communicatie en inhoudelijke correctheid van zaken

SMF beveelt Hypotheek24.nl aan!

Maurice Broekhuizen
Hendrik Ido Ambacht
*****
17-08-2015
Person profile
Maurice Broekhuizen
Hendrik Ido Ambacht

Pluspunten
Behulpzaam, goed geprijsd, vakkundig

Verbeterpunten
Persoonlijke benadering, persoonlijk contactpersoon

Maurice Broekhuizen beveelt Hypotheek24.nl aan!

Pieter
Rotterdam
*****
16-08-2015
Person profile
Pieter
Rotterdam

Pieter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Andy
Zwolle
*****
10-08-2015
Person profile
Andy
Zwolle

Pluspunten
Super!
Gewoon op de goedkoopste manier je eigen hypotheek regelen.
Heel overzichtelijk, je ziet precies welke documenten je moet uploaden voordat je verder kunt.
Nadat je alles wat gevraagd wordt hebt aangeleverd, wordt alles voor je aangevraagd.

Als je ergens vragen over hebt, kun je mailen, dan bellen ze je op om alles rustig te bespreken.

Andy beveelt Hypotheek24.nl aan!

Michael
Heiloo
*****
05-08-2015
Person profile
Michael
Heiloo

Pluspunten
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over hypotheek24.
- Medewerkers aan de telefoon zijn beleefd, vriendelijk en proberen je altijd op weg te helpen.
- Online dossier is heel duidelijk en overzichtelijk
- Hypotheek24 heeft het proces grotendeels zeer goed op orde.
- Het online dossier had aan het begin van mijn traject enkele beperkingen maar die zijn inmiddels opgelost. (Denk aan meerdere documenten toevoegen).
- Rosaline is een medewerker door wie wij zeer goed geholpen zijn. Zij kon heel snel schakelen zowel met ons als met de geldverstrekker als er iets ontbrak of onduidelijk was, ze is transparant in haar communicatie, werkt relatiegericht en oplossingsgericht en heeft daarnaast de benodigde inhoudelijke kennis in huis.

Verbeterpunten
- Ons hypotheekdossier is door de geldverstrekker de eerste keer afgekeurd, omdat er een handtekening/paraaf ontbrak op ons kopie paspoorten. Dit was een taak van Hypotheek24. Hierdoor hebben wij 5 werkdagen vertraging opgelopen.
- In ons traject is er tevens iets mis gegaan bij het uploaden van documenten door Hypotheek24 in het online dossier van de geldverstrekker. Een document was wel geupload, echter bleek het een leeg document, terwijl hypotheek24.nl wel in het bezit was van het juiste document. Hierdoor hebben wij tevens 2 werkdagen vertraging opgelopen.
- Het zou goed zijn als bovenstaande processen zorgvuldiger zouden plaatsvinden, zodat er minder tijd verloren gaat voor de klant als voor hypotheek24 zelf, aangezien ik hierdoor extra vaak heb moeten bellen naar hypotheek24.

Michael beveelt Hypotheek24.nl aan!

Erik
Delft
*****
05-08-2015
Person profile
Erik
Delft

Pluspunten
Goedkoop, makkelijk dat alles online kan.

Verbeterpunten
Verificatie van documenten verloopt niet goed: Soms worden goede documenten afgekeurd en later weer goedgekeurd en andersom. Reden van afkeuring is niet altijd duidelijk. Soms duurt het wel erg lang (meerdere weken) voor er feedback komt.

Erik beveelt Hypotheek24.nl aan!