Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 8.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Daan
Zeist
*****
04-03-2016
Person profile
Daan
Zeist

Pluspunten
Hypotheek24 doet precies wat ze moet doen. Het aanvragen van een hypotheek is super makkelijk. Alle documenten die nodig zijn worden al van te voren aangeven. Na het ontvangen van de offerte kan je bellen en nemen ze dit met je door. Ze zijn erg vriendelijk en hebben tijdens een telefoongesprek alle tijd voor je. Hypotheek24 zet een hypotheekadviseur compleet buitenspel. En dat scheelt een hoop geld.

Verbeterpunten
Tijdens de wachtrij voor het bellen een wachtmuziekje ofzo :).

Daan beveelt Hypotheek24.nl aan!

ismay
Amsterdam
*****
04-03-2016
Person profile
ismay
Amsterdam

Pluspunten
echt verbaast over hoe snel ik "zelf" een hypotheek kon regelen. goede service en veel gemak

ismay beveelt Hypotheek24.nl aan!

Joost
Blitterswijck
*****
01-03-2016
Person profile
Joost
Blitterswijck

Pluspunten
Perfecte en meest goedkope manier om een hypotheek te regelen als je zelf in staat bent de financiële gevolgen van een lening te overzien. Zorg dat je goed ingelezen bent en jouw documenten al op orde hebt als je de aanvraag start, dan kan het snel gaan. In mijn geval had de hypotheekverstrekker nog enkele documenten nodig met betrekking tot het onderpand wat ik niet had voorzien. Doordat mijn vaste contactpersoon van Hypotheek24 (Aniek) extreem snel en deskundig reageert op vragen/mails heb ik het gehele proces zelf in de hand kunnen houden zonder te hoeven wachten op allerlei tussenpersonen. Vanaf offerteaanvraag tot passeren akte bij notaris binnen 3 weken afgerond. Aanrader!!

Joost beveelt Hypotheek24.nl aan!

Henk
Helmond
*****
29-02-2016
Person profile
Henk
Helmond

Pluspunten
Prijs: 1000 euro bespaard, maar een boel grijze haren terug!

Verbeterpunten
Hypotheek 24 uur wachten.nl
4x gebeld, 4x na 10 min 'nog steeds 3 wachtende voor u'
Om schijt ziek van te worden.

Henk beveelt Hypotheek24.nl aan!

B.
Den Haag
*****
27-02-2016
Person profile
B.
Den Haag

Pluspunten
Duidelijke en snelle communicatie.Janneke Kok is een topper!, bedankt! Helaas niet iedereen van het personeel, maar dat is geen reden om geen gebruik te maken van Hypotheek24. Na alle stukken compleet aangeleverd te hebben, binnen 3 weken de hypotheek rond.
Kortom, een aanrader!

B. beveelt Hypotheek24.nl aan!

Natasja
Twijzel
*****
22-02-2016
Person profile
Natasja
Twijzel

Pluspunten
Duidelijk, accuraat, vlotte terugkoppelingen, vriendelijk

Verbeterpunten
Geen

Natasja beveelt Hypotheek24.nl aan!

Joyce
Cothen
*****
21-02-2016
Person profile
Joyce
Cothen

Pluspunten
Wij zijn erg tevreden over hypotheek24.nl
- Je krijgt duidelijke uitleg en informatie over de documenten die je moet uploaden, wat tevens erg makkelijk is.
- Binnen een dag krijg je een reactie of de documenten zijn goedgekeurd of afgekeurd. Indien dit laatste het geval is staat er duidelijk uitgelegd waarom het is afgekeurd.
- Indien je iets niet begrijpt zijn ze makkelijk telefonisch bereikbaar. Enorm vriendelijk en nemen rustig de tijd om alles uit te leggen, je vraag te beantwoorden of een probleem te verhelpen.
- Ook het mailcontact is erg goed. Wij hadden altijd binnen 2 uur een reactie.

Verbeterpunten
De rekenformule van hypotheek24.nl kan nog iets beter afgestemd worden op de maximale bedragen die de geldverstrekkers willen geven. Wij kregen namelijk te horen dat de geldverstrekker een lager hypotheekbedrag wilden verstrekken dan dat er uit de rekenformule van hypotheek24.nl kwam.

Joyce beveelt Hypotheek24.nl aan!

Huib
Kesteren
*****
18-02-2016
Person profile
Huib
Kesteren

Pluspunten
Vooral zo doorgaan

Verbeterpunten
De mensen goed laten weten dat ze veel documenten zelf moeten aanleveren .

Huib beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sander
Zoetermeer
*****
16-02-2016
Person profile
Sander
Zoetermeer

Pluspunten
Voor iemand die gewoon gezond verstand heeft ,en niet bij de banken te horen krijgt wat je al weet dit is de beste en snelste oplossing voor een goede prijs.Dit alles binnen 3 weken !!
Banken willen je alles verkopen behalve service daar moet je voor betalen !

Verbeterpunten
Mogelijk eens per week even bellen met eventueel status uitleg of advies scheelt een hoop verkeerde formulieren.

Sander beveelt Hypotheek24.nl aan!

Patrick
Roosendaal
*****
12-02-2016
Person profile
Patrick
Roosendaal

Pluspunten
Supersnelle afhandeling van de hypotheek in slechts enkele weken. Super contact via mail, chat en telefoon. Diverse mensen gesproken, allemaal even vriendelijk en kundig.

Verbeterpunten
Ik heb er geen gevonden.

Patrick beveelt Hypotheek24.nl aan!