Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Robin
-
*****
20-11-2015
Person profile
Robin
-

Pluspunten
Wanneer je een huis gaat kopen weet je dat je veel kosten hebt hieraan en ga je kijken naar waar je eventueel wat kan bezuinigen. Wanneer het verschil tussen een hypotheekadviseur en zelf doen zo groot is, is het zeker interessant.

De opzet van het aanvragen is helder, van tevoren weet je wat je moet aanleveren en je wordt netjes op de hoogte gehouden van de verwerking van alle stappen. Wanneer je vragen hebt wordt je snel te woord gestaan en krijg je een duidelijke uitleg.

Het kost misschien meer tijd dan wanneer je het via een hypotheekadviseur regelt, maar dit weegt niet op tegen de kosten.
Het heeft mij ongeveer 15 uur gekost om alles uit te zoeken en aan te vragen.

Robin beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
*****
19-11-2015
Person profile
Klant
-

Pluspunten
Snel & proactief.

Verbeterpunten
650 euro is nog steeds een boel geld voor het checken van documenten en doorsturen.

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Matthijs
Amsterdam
*****
18-11-2015
Person profile
Matthijs
Amsterdam

Matthijs beveelt Hypotheek24.nl aan!

Willem
Vlissingen
*****
13-11-2015
Person profile
Willem
Vlissingen

Pluspunten
Duidelijk en no nonsense(in mijn geval)

Willem beveelt Hypotheek24.nl aan!

Frits
Rotterdam
*****
13-11-2015
Person profile
Frits
Rotterdam

Pluspunten
Super dienstverlening, heldere procedures en voortgangsinformatie!

Frits beveelt Hypotheek24.nl aan!

Thom
Buren
*****
13-11-2015
Person profile
Thom
Buren

Pluspunten
Ik ben bijzonder tevreden over Hypotheek24.nl. In 2,5 weken is de aanvraag goedgekeurd door de geldverstrekker, mede dankzij de vlotte behandeling door Hypotheek24. telkens als ik een document uploadde werd deze onmiddellijk gekeurd door H24, waardoor ik snel alle 10 stappen kon afronden. De tak van H24 is hiermee afgerond en binnenkort ga ik naar de notaris.
Er wordt door H24 een redelijke prijs gevraagd voor hun bemoeienis, maar deze staat in geen verhouding tot de minimaal 1500 euro die andere bemiddelaars vroegen. Ik kan iedereen met een beetje kennis op financieel gebied Hypotheek24 dan ook van harte aanbevelen.

Verbeterpunten
De bereikbaarheid 's avonds mogelijk maken

Thom beveelt Hypotheek24.nl aan!

B.
Antwerpen
*****
05-11-2015
Person profile
B.
Antwerpen

Pluspunten
Mijn hypotheek ontzettend snel en goed kunnen regelen via hypotheek24. De dienstverlening heb ik ervaren als vlot, duidelijk en betrokken. Mijn complimenten en dank aan Anniek Koppens die mij vriendelijk en goed op weg heeft geholpen en mijn belang om de financiering snel te regelen altijd in het oog hield. Dat vind ik klasse. Afspraken zijn goed nagekomen en ik werd tussentijds ook gebeld voor een update. Verrassend sneller en beter dan ik had verwacht. Absoluut een aanrader.

Verbeterpunten
Ik kon mijn documenten niet uploaden via de site. Dit werd echter vakkundig en snel verholpen door de medewerkers waardoor ik geen vertraging opliep in mijn aanvraag. Dit ervaar ik als sterk en positief punt.

B. beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ger
Monster
*****
02-11-2015
Person profile
Ger
Monster

Pluspunten
De onrealistisch hoge kosten van hypotheekadviseurs worden gereduceerd tot een aanvaardbaar niveau door deze internetaanbieder. Tegenargument is altijd dat die dure adviseurs alle werk uit handen nemen. Maar dat is helemaal niet waar, die noodzakelijke documenten moet je ook bij die dure adviseurs toch echt zelf aanleveren, dan kun je ze net zo goed uploaden naar Hypotheek24. Enigste verschil is dat je zelf wat selectiewerk moet doen naar de voor jou juiste hypotheek, maar met wat gezond verstand lukt dat wel. Medewerkers reageren snel op vragen, aanvraagproces goed te volgen via de persoonlijke internetpagina. Korte doorlooptijd, binnen 3 weken was de hypotheek rond. Gemakkelijk €3000,- verdiend.

Verbeterpunten
Voorbeelden van de verlangde documenten kan misverstanden voorkomen.

Ger beveelt Hypotheek24.nl aan!

Frank Vincken
Brunssum
*****
02-11-2015
Person profile
Frank Vincken
Brunssum

Pluspunten
Ze reageren heel snel per telefoon of per email als er aanvullende verzoeken zijn om iets extra up te loaden. Het personeel doet hun uiterste best om je zo snel mogelijk goed door het proces te loodsen. De tips die ze geven zijn 2 the point. De prijs kwaliteit verhouding van dit bedrijf is heel goed. Vooral starters kunnen hiermee veel geld uitsparen.

Verbeterpunten
Mijn eerste werkgeversverklaring was niet goed genoeg. Ik heb daarna nog 3 maal een aangepaste verklaring moeten opsturen. Als ze mij van tevoren precies hadden aangegeven wat hierop had moeten staan had dit in een keer gekund. Een tip is om een voorbeeld van hoe de werkgeversverklaring er precies uit moet ziet op te nemen. Ook voorbeelden van andere documenten in een checklist opnemen zou goed helpen.

Frank Vincken beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jorg
Nijmegen
*****
02-11-2015
Person profile
Jorg
Nijmegen

Pluspunten
Makkelijke communicatie via mail/chat/telefoon.
Prijs kwaliteit verhouding uitstekend.

Jorg beveelt Hypotheek24.nl aan!