Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Karel
Ridderkerk
*****
19-10-2015
Person profile
Karel
Ridderkerk

Pluspunten
De chat mogelijkheid verliep perfect en goede hulp en tips tijdens uploaden van documenten. Prettig personeel om mee te werken.

Karel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Zoltan
Den Haag
*****
16-10-2015
Person profile
Zoltan
Den Haag

Pluspunten
Hypotheek24 is simply the best and cheapest mortgage advisor in the Netherlands. Our case was handle by Aniek, who did a perfect job. She managed to arrange our mortgage application within two weeks taking us through the complex application process and paper work step-by-step. She continuously updated us on the status of our application and called us immediately whenever something papers were missing or the status of our application is updated.
In general I would recommend Hypotheek24 to anyone, who needs a mortgage. They are not only cheap, but they provide the best service.

Verbeterpunten
No negative points!

Zoltan beveelt Hypotheek24.nl aan!

S. van der Meer
Leeuwarden
*****
15-10-2015
Person profile
S. van der Meer
Leeuwarden

Pluspunten
Prijs / kwaliteit
Gedegen kennis medewerkers aangaande hypotheken
Vlotte doorlooptijd hypotheek
Prettig contact met medewerkers
Flexibel ten aanzien van tussentijdse wijzigingen in financieringsopzet en hypotheekvorm.
Vaste dossierbehandelaar
Prima bereikbaarheid via e-mail / telefoon en chat.

Verbeterpunten
Inlogmogelijkheid account website

S. van der Meer beveelt Hypotheek24.nl aan!

Han
Leiden
*****
15-10-2015
Person profile
Han
Leiden

Pluspunten
Het werken met een secure verbinding en site om de documenten te uploaden.

Snelle reactie op de geuploade documenten: snel proces

Verbeterpunten
De inhoudelijke kennis betreffende hypotheken laat soms te wensen over.

Han beveelt Hypotheek24.nl aan!

Pieter-Paul
Groningen
*****
13-10-2015
Person profile
Pieter-Paul
Groningen

Pluspunten
Erg professioneel, reageert snel en vakkundig. Ik heb op geen enkel moment verminderd vertrouwen gehad in de dienstverlening, daarop ben ik blij dat ik niet voor een conventionele adviseur heb gekozen.

Verbeterpunten
Een verbeterpunt zou de consistentie in het advies kunnen zijn bij het uploaden van documenten. Zo heb ik drie keer m'n werkgeversverklaring moeten uploaden omdat hier drie keer verschillend over geoordeeld werd.

Pieter-Paul beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bert
Culemborg
*****
12-10-2015
Person profile
Bert
Culemborg

Pluspunten
relatief goedkoop
interface van je online dossier is zeer overzichtelijk en geeft goede feedback

Verbeterpunten
ingeval van complicaties wordt er onvoldoende gecommuniceerd en problemen worden in kleine delen stuk voor stuk doorgegeven. één document werd 4 keer afgekeurd terwijl de 3 laatste wijzigingen ook tijdens de eerste wijziging doorgegeven konden worden. daarnaast hebben wij wel 5 verschillende mensen gesproken die niet geen van alle volledig op de hoogte waren. Er wordt slecht intern gecommuniceerd. wij hebben ook veel zelf moeten bellen om op de hoogte te blijven van de status.

dit alles heeft zicht afgespeeld in de laatste maand van het proces. Erg zonde want voor deze maand van ik uitermate tevreden over de gang van zaken. en had het cijfer eerder richting een 9 gegaan.

Hoop voor volgende klanten dat dit in het vervolg beter wordt opgepakt.

Bert beveelt Hypotheek24.nl aan!

Koen
Hengelo
*****
12-10-2015
Person profile
Koen
Hengelo

Pluspunten
Super snelle service en erg duidelijke website. Hele hypotheektraject binnen 3 weken doorlopen.

Koen beveelt Hypotheek24.nl aan!

Henk
Puttershoek
*****
12-10-2015
Person profile
Henk
Puttershoek

Pluspunten
Goed overzicht van het te volgen proces en de benodigde documenten. Prijsstelling zeer goed. De Website is uitmuntend ontworpen en functioneerd naar behoren.

Verbeterpunten
Kennis van medewerkers bij het beoordelen van de Balans voor ZZPers en communicatie indien er iets misgaat dien aangaande.

Henk beveelt Hypotheek24.nl aan!

Matthijs
Oosterhout
*****
09-10-2015
Person profile
Matthijs
Oosterhout

Pluspunten
Overzichtelijke website.
Je krijgt wat je beloofd wordt behulpzaam contact via mail en telefoon

Verbeterpunten
- Je kunt niet zien wat je geupload hebt en oor je het weet verstuur je het verkeerde document.
- Je kunt niet reageren op commentaar hypotheek 24 plaatst bij afgekeurde stukken.
- een goed stuk werd helaas de eerste keer afgekeurd
- Mijn aanvraag werd wat vertraagd door dat ik een privatelease auto rijd. De eerste reactie van hypotheek 24 was dat de auto per direct weg moest om de hypotheek te kunnen krijgen.
Na telefonisch overleg kon eerst het contract naar de hypotheek verstrekker en was het uiteindelijk geen probleem.

Matthijs beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ruud
Utrecht
*****
08-10-2015
Person profile
Ruud
Utrecht

Pluspunten
Goede communicatie en snelle afhandeling. Fijn dat zowel per email als telefoon gecommuniceerd wordt. Betrokken medewerkers die begrijpen hoe belangrijk het is duidelijk geinformeerd te worden. De vragenlijst om te checken of deze manier van hypotheek aanvragen geeft vertrouwen, want de vragen waren niet al te makkelijk. Geeft goed inzicht in of het verstandig is het allemaal zelf te kiezen. En dat alles voor een prima prijs.

Verbeterpunten
Het bedragenoverzicht aan het begin van het programma is wat onduidelijk. Vooral het hoge bedrag van de totale kosten geeft wat verwarring, is mij niet helemaal duidelijk hoe die optelsom gemaakt wordt.

Ruud beveelt Hypotheek24.nl aan!