Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Marcel
Oosterhout
*****
02-03-2015
Person profile
Marcel
Oosterhout

Pluspunten
goede communicatie, vlotte verwerking

Verbeterpunten
geen

Marcel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Job
Tiel
*****
01-03-2015
Person profile
Job
Tiel

Pluspunten
plezierige en snelle reacties

Verbeterpunten
het aantal inleverrondes van gegevens beperken / vermidnderen

Job beveelt Hypotheek24.nl aan!

Roy
Utrecht
*****
25-02-2015
Person profile
Roy
Utrecht

Pluspunten
Correct, snel, duidelijk. Medewerkers communiceren op een prettige manier.

Verbeterpunten
Niet noodzakelijk, maar evt ook 's avonds bereikbaar zijn?

Roy beveelt Hypotheek24.nl aan!

John
Rotterdam
*****
24-02-2015
Person profile
John
Rotterdam

Pluspunten
Ze denken mee, regelen alles naar wens, bellen terug.

John beveelt Hypotheek24.nl aan!

Abhishek Dasgupta
Amstelveen
*****
24-02-2015
Person profile
Abhishek Dasgupta
Amstelveen

Pluspunten
I'm extremely satisfied with the work of Hypotheek24. In just 16 days my mortgage application is approved. Hypotheek24 has always helped and explained me each an every step. My Dutch is so poor, but that was never a problem. One can reach them so easily via the 'chat' facility. There is always someone to answer your queries in chat/ email/ call. Most importantly it's worth the fees they charge you.

Verbeterpunten
Hypotheek24 employees communicates so well in English also. So my suggestion is to try expanding your customer base by also working more with Netherlands expats. You should definitely do promotions in the Expat groups of social media.

Abhishek Dasgupta beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ton
Tilburg
*****
19-02-2015
Person profile
Ton
Tilburg

Pluspunten
Makkelijk te bereiken. Ontspannen sfeer. Geen overbodige praatjes. Aanleveren van gegevens werkt prima, digitaal. Ik vond het leerzaam om het zo te doen.

Verbeterpunten
Als ik het nog een keer zo zou doen, zou ik tegen mezelf hebben gezegd dat ik beter iets langer had kunnen wachten met het aanvragen van een hypotheekofferte als de datum voor het aflopen daarvan net voor de levering valt. Moet je extra dokken, is niet erg, maar had denk ik niet gehoeven.

Ton beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bisschop
Spijk
*****
18-02-2015
Person profile
Bisschop
Spijk

Pluspunten
Goed geholpen,goed berijkbaar per mail en telefoon.

Verbeterpunten
Geen

Bisschop beveelt Hypotheek24.nl aan!

P. en S. van het Nederend
Zwanenburg
*****
17-02-2015
Person profile
P. en S. van het Nederend
Zwanenburg

Pluspunten
Zeer snelle reactie aldoor per mail of telefoon. Goede tips en ondersteuning als dat nodig bleek.Ook al ken je ze alleen via mail en telefoon, het contact voelt heel persoonlijk.
Zeer goede prijs in vergelijking tot anderen. Je krijgt ook nog je al vooruit betaalde geld terug, als het niet lukt om over te sluiten.Maar dat was bij ons gelukkig niet nodig door professionele begeleiding van Hypotheek 24.
Echt een aanrader voor iedereen, want het is nergens zo goedkoop en zo goed!!!

Verbeterpunten
Geen

P. en S. van het Nederend beveelt Hypotheek24.nl aan!

Esther
Hoogezand
*****
17-02-2015
Person profile
Esther
Hoogezand

Pluspunten
Persoonlijk, snel en hulpvaardig.
Zeer goede prijs / kwaliteitverhouding.

Verbeterpunten
Geen

Esther beveelt Hypotheek24.nl aan!

Niels
Rotterdam
*****
17-02-2015
Person profile
Niels
Rotterdam

Pluspunten
Goede persoonlijke hulp!
Altijd snelle reacties en bijna altijd bereikbaar voor advies!

Verbeterpunten
Het lijkt erg gericht op het aanvragen van een hypotheekofferte en deze dan vervolgens af te sluiten. Concurrerende offertes van hypotheekverstrekkers ben ik nu zelf aan het opvragen.

Niels beveelt Hypotheek24.nl aan!