Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Maurice Broekhuizen
Hendrik Ido Ambacht
*****
17-08-2015
Person profile
Maurice Broekhuizen
Hendrik Ido Ambacht

Pluspunten
Behulpzaam, goed geprijsd, vakkundig

Verbeterpunten
Persoonlijke benadering, persoonlijk contactpersoon

Maurice Broekhuizen beveelt Hypotheek24.nl aan!

Pieter
Rotterdam
*****
16-08-2015
Person profile
Pieter
Rotterdam

Pieter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Andy
Zwolle
*****
10-08-2015
Person profile
Andy
Zwolle

Pluspunten
Super!
Gewoon op de goedkoopste manier je eigen hypotheek regelen.
Heel overzichtelijk, je ziet precies welke documenten je moet uploaden voordat je verder kunt.
Nadat je alles wat gevraagd wordt hebt aangeleverd, wordt alles voor je aangevraagd.

Als je ergens vragen over hebt, kun je mailen, dan bellen ze je op om alles rustig te bespreken.

Andy beveelt Hypotheek24.nl aan!

Michael
Heiloo
*****
05-08-2015
Person profile
Michael
Heiloo

Pluspunten
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over hypotheek24.
- Medewerkers aan de telefoon zijn beleefd, vriendelijk en proberen je altijd op weg te helpen.
- Online dossier is heel duidelijk en overzichtelijk
- Hypotheek24 heeft het proces grotendeels zeer goed op orde.
- Het online dossier had aan het begin van mijn traject enkele beperkingen maar die zijn inmiddels opgelost. (Denk aan meerdere documenten toevoegen).
- Rosaline is een medewerker door wie wij zeer goed geholpen zijn. Zij kon heel snel schakelen zowel met ons als met de geldverstrekker als er iets ontbrak of onduidelijk was, ze is transparant in haar communicatie, werkt relatiegericht en oplossingsgericht en heeft daarnaast de benodigde inhoudelijke kennis in huis.

Verbeterpunten
- Ons hypotheekdossier is door de geldverstrekker de eerste keer afgekeurd, omdat er een handtekening/paraaf ontbrak op ons kopie paspoorten. Dit was een taak van Hypotheek24. Hierdoor hebben wij 5 werkdagen vertraging opgelopen.
- In ons traject is er tevens iets mis gegaan bij het uploaden van documenten door Hypotheek24 in het online dossier van de geldverstrekker. Een document was wel geupload, echter bleek het een leeg document, terwijl hypotheek24.nl wel in het bezit was van het juiste document. Hierdoor hebben wij tevens 2 werkdagen vertraging opgelopen.
- Het zou goed zijn als bovenstaande processen zorgvuldiger zouden plaatsvinden, zodat er minder tijd verloren gaat voor de klant als voor hypotheek24 zelf, aangezien ik hierdoor extra vaak heb moeten bellen naar hypotheek24.

Michael beveelt Hypotheek24.nl aan!

Erik
Delft
*****
05-08-2015
Person profile
Erik
Delft

Pluspunten
Goedkoop, makkelijk dat alles online kan.

Verbeterpunten
Verificatie van documenten verloopt niet goed: Soms worden goede documenten afgekeurd en later weer goedgekeurd en andersom. Reden van afkeuring is niet altijd duidelijk. Soms duurt het wel erg lang (meerdere weken) voor er feedback komt.

Erik beveelt Hypotheek24.nl aan!

Betty
Den Bosch
*****
05-08-2015
Person profile
Betty
Den Bosch

Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke site, volgens het stappenplan gemakkelijk zelf te regelen.
Constant update over je status, met daarbij de verwachte afhandeltijd.

Ook als je met vragen zit krijg je direct antwoord en leggen ze alles goed en duidelijk uit.

Echt een aanrader voor iedereen die wil oversluiten of nieuwe hypotheek wil, stuk goedkoper dan bij een tussenpersoon die al snel gemiddeld 2250 euro rekent voor iets wat je zelf gemakkelijk hier kunt doen.

Ik zeg TOP bedrijf !!

Verbeterpunten
op de site een programma zetten waarmee klanten hun documenten in een bestand kunnen samenvoegen.
Zoals Sado pdf... kreeg deze tip ook van een medewerkster bij Hypotheek 24 :)

Betty beveelt Hypotheek24.nl aan!

erik
ellecom
*****
03-08-2015
Person profile
erik
ellecom

Pluspunten
- Eenvoudig zelf te regelen
- Status aanvraag is duidelijk bij te houden

Verbeterpunten
- lange wachttijd bij telefonische helpdesk.

erik beveelt Hypotheek24.nl aan!

Niels
Zwolle
*****
29-07-2015
Person profile
Niels
Zwolle

Pluspunten
Goede begeleiding en zeer positief dat Wij vis er voor mij ook druk mee bezig was. Wat heeft gezorgt dat alles nog op tijd lukte.

Verbeterpunten
Wachttijden telefoon. Laat in het begin horen hoeveel wachtende er nog zijn.

Niels beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jouri
Tilburg
*****
28-07-2015
Person profile
Jouri
Tilburg

Pluspunten
- Goedkoop
- Website duidelijk

Verbeterpunten
- Klantenservice zeer beperkt bereikbaar, mensen met een fulltime job werken zelf tussen 9 en 17:30.
- Klantenservice heeft niet altijd de juiste informatie en/of adviezen voor handen.
- Vooraf duidelijk aangeven welke documenten er nodig zijn. Telkens bij het bekijken van mijn dossier was er "opeens" weer een nieuw document nodig. Zonder dat ik hier melding van kreeg.
- Belangrijke data (passeren aktes bij notaris) waren bekend maar werd geen rekening mee gehouden. Hierdoor uiteindelijk afspraak notaris moeten verzetten.

Jouri beveelt Hypotheek24.nl aan!

Marcel
Tholen
*****
28-07-2015
Person profile
Marcel
Tholen

Pluspunten
duidelijke tool,
snelle aanvraag,
duidelijke feedback voortgang aanvraag,
binnen 4 weken de hypotheek rond (van aanvraag tot notaris)

Verbeterpunten
een button om je huidige product te verwijderen, en opnieuw te beginnen.
ik had op een gegeven moment 3 a 4 aanvragen.

Marcel beveelt Hypotheek24.nl aan!