Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Marcel
Zeist
*****
08-10-2015
Person profile
Marcel
Zeist

Pluspunten
- Snelle service
- Goed bereikbaar
- In verhouding met andere hypotheek verstrekkers goedkoop
- Duidelijk

Marcel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Guus
Haarlem
*****
08-10-2015
Person profile
Guus
Haarlem

Pluspunten
- Korte lijnen
- Eenvoudige aanvraag hypotheek
- Lage kosten
- Zelf inzicht voortgang dossier

Verbeterpunten
- Geen.

Guus beveelt Hypotheek24.nl aan!

Colin
Utrecht
*****
05-10-2015
Person profile
Colin
Utrecht

Pluspunten
De aanpak, opbouw/stappenplan van de website, terugkoppeling in geval van berichten/vragen

Verbeterpunten
Aanleveren offerte op de manier waarop je zelf ook weer kan terug geven. Onderteken digitaal faciliteren.

Colin beveelt Hypotheek24.nl aan!

Wendy
Hoeven
*****
29-09-2015
Person profile
Wendy
Hoeven

Pluspunten
Laagdrempelig zelf in je Hypotheekdossier uploaden.
Lage kosten

Verbeterpunten
Veel doe het zelf, veel wisselende medewerkers die aan het dossier werken ( en van elkaar niet weten wie waar mee bezig is). Later toezegging gehad dat 1 medewerker nu het dossier onder zijn hoede had ( bleek slechts 1 week zo te zijn). Slechte opvolging, na indienen van de aanvraag bleek er een fout richting de verzending naar de bank te zijn opgetreden, we moesten zelf blijven bellen hoe de stand van zaken is.
Elk contact werd gezegd...over 2 dagen heeft u meer documenten... En na 3 dagen nog geen helderheid, weer bellen, weer de toezegging 2 dagen.

Inmiddels bijna 2 maanden na het aanvragen van de offerte, eindelijk offerte ontvangen, moeten er weer dagelijks mails volgen van documenten die weer moeten worden geüpload.
Weinig geefficient.
Slecht interne communicatie.

Wendy beveelt Hypotheek24.nl aan!

Coen
Zwaag
*****
29-09-2015
Person profile
Coen
Zwaag

Pluspunten
Kosten in balans met de arbeid (in vergelijking tot bb hypotheker)
Snelle opvolging van vragen en terugkoppeling documenten

Verbeterpunten
Sommige documenten wist ik niet 1,2,3 te duiden, ook niet in welke vorm het opgeleverd moest worden.
Taxatie stond onterecht als optioneel in de flow
Alleen bruto kosten zichtbaar bij het rekenvoorbeeld als er meerdere hypotheek delen waren

Coen beveelt Hypotheek24.nl aan!

tonnie
drouwen
*****
24-09-2015
Person profile
tonnie
drouwen

Pluspunten
goedkoop,adequaat

tonnie beveelt Hypotheek24.nl aan!

Karin
Goes
*****
21-09-2015
Person profile
Karin
Goes

Pluspunten
Goedkoop.
Vriendelijke klantenservice
Zelf goed overzicht tijdens proces.

Verbeterpunten
Wisselende contactpersonen, waardoor niet iedereen even geinformeerd leek te zijn over de casus.
Belangrijke e-mails kwamen regelmatig niet bij ons aan.
Zelf moet je er achter aan blijven zitten, anders gaat het erg traag.

Karin beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sylvia
Heerlen
*****
17-09-2015
Person profile
Sylvia
Heerlen

Pluspunten
Ik heb de dienstverlening vanuit Hypotheek24.nl als zeer positief ervaren. De website was compleet en overzichtelijk, duidelijk stappenplan. Mijn documenten werden snel goedgekeurd. Indien iets ontbrak of onduidelijk was werd ik gebeld om de aanvullende documenten aan te leveren. Speciale dank aan Esther, zij heeft mij gedurende het hele traject goed begeleid, geinformeerd en terug gekoppeld betreffende statussen en beoordelingen.
Het gehele traject heeft 6 weken geduurd.

Sylvia beveelt Hypotheek24.nl aan!

Peter
Doorwerth
*****
16-09-2015
Person profile
Peter
Doorwerth

Pluspunten
Lage kosten (alleen afsluitkosten), duidelijke site om stapsgewijs alle documenten aan te leveren. Snelle beantwoording van vragen zowel via mail, chat en telefoon.

Verbeterpunten
Soms niet eenduidig over goedkeuring documenten, wordt wel snel opgelost.

Peter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Hans
Hoogwoud
*****
11-09-2015
Person profile
Hans
Hoogwoud

Pluspunten
Goedkoper als een hypotheek adviseur, Goed bereikbaar,

Verbeterpunten
De site staan soms rode vinkjes, En later wordt het weer groen als je kijkt.

Hans beveelt Hypotheek24.nl aan!